Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe bd. Dacia

   2834

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 02.08.2019, ora 19:00-05.08.2019, ora 05:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Dacia, pe tronsonul: str. Teilor- bd. Traian, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor la rețelele edilitare pe bd. Dacia, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi,  bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian  și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta de troleibuz nr. 22 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia (viaduct) pe str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit; retur - pe traseul stabilit;

Traseul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 23 și al liniilor de microbuz nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185 în direcția spre bd. Traian se stabilește pe carosabilul central al bd. Dacia (cu excluderea stației transportului public „str. Teilor").

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.