Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea lucrărilor de frezare a părții carosabile de pe str. Eugen Coca

   2387

Primăria municipiului Chişinău informează că de miercuri, 26 iunie a.c., încep lucrările de frezare a asfaltului degradat pe str. Eugen Coca, în perimetrul str. Ion Creangă și str. Vasile Lupu din sectorul Buiucani. Artera de circulație este inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 11 străzi din capitală.

Intervenția drumarilor se va desfășura timp de 3 zile, doar pe parcursul nopții, între orele 21:00 - 07:00, cu suspendarea traficului rutier pe tronsonul menționat. Lucrările de frezare a părții carosabile vor fi executate de către Î.M. Regia „Exdrupo".

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. 

Strada Eugen Coca a întrat în reparație pe 17 iunie a.c. Lucrările prevăd asfaltarea a 8190 m² de drum și amenajarea bordurilor noi. Termenul de executare a lucrărilor este 21 iulie, curent.