Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Intervenția serviciilor municipale pe timp de noapte

   1680

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul nopții de vineri, Î.M. Regia „Exdrupo"  a desfășurat lucrări de asfaltare a carosabilului și aplicare a marcajului rutier în zona centrală a capitalei. Serviciile municipale de profil au a acționat în intervalul orelor: 22:00 - 07:00, prin lucrări plombare și așternere a stratului de uzură, pe str. Al. Pușkin, str. București și bd. Mircea cel Bătrân.

În acest context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a insistat ca drumarii să execute noaptea lucrările pe carosabil, prioritar, pe străzile aglomerate și pe arterele unde circulă transportul public, pentru a evita disconfortul pentru cetățeni și pentru a nu crea ambuteiajele în orele de vârf.

Totodată, pe parcursul nopții, 3 echipe ale Regiei „Exdrupo" au intervenit cu lucrări de marcaj pe trecerile pietonale de pe adresele: str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni - ASEM, str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, 28/2, str. P. Rareș, 18, 37, str. Al. Pușkin - str. Ierusalim, str. Romană, str. Albișoara, str. Gh. Asachi, str. Sihastrului, str. V. Korolenko, str. Academiei, str. V. Dokuceaev, str. Mit. G. Grosu și str. Gh. Tudor.