Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Recepționarea de către municipalitate a ultimelor 6 autobuze noi ISUZU

   2532

Primăria municipiului Chişinău informează că Î.M. „Parcul Urban de Autobuze" a recepționat ultimele 6 autobuze noi ISUZU, din lotul de 31 de unități, achiziționate de municipalitate în luna februarie, a.c.

Astfel, cele 6 autobuze noi au intrat în posesia PUA în decurs de 60 zile de la semnarea contractului. În prezent, vehiculele sunt supuse verificărilor tehnice, după care vor fi înmatriculate și distribuite pe rutele municipale.

Noile unități de transport sunt de model „ISUZU Citiport", standard Euro 6. Acestea au 12 metri lungime și 3 uși, podea joasă, rampe de acces și spațiu pentru fotoliu rulant, fiind accesibile persoanelor cu necesități speciale, vârstnicilor și părinților cu copii în căruțuri. De asemenea, autobuzele dispun de instalații cu aer condiționat, echipament de informare audio și video, 4 geamuri de aerisire etc.

Lotul de autobuze achiziționate recent de municipalitate a costat 78 milioane de lei, iar surse în acest scop au fost prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2019.