Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Modificarea orelor de program în cadrul Aparatului Primăriei municipiului Chișinău

   2556

Primăria Chişinău informează că de luni, 26 noiembrie 2018, orele de program în cadrul Aparatului Administrației publice locale municipale se modifică. Astfel, ziua de muncă începe la ora 08:30 și se încheie la ora 17:30. Pauză: 12:30-13:30.

Anunțul despre modificările în program a fost făcut de către Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. Scopul acestei măsuri este fluidizarea traficului în orele de vârf și evitarea aglomerației în transportul public de pasageri.

Modificările orelor de program sunt specificate în Contractul colectiv de muncă al Aparatului Primăriei. Documentul a fost consultat cu angajații instituției și avizat de Inspectoratul de Stat al Muncii. De asemenea, săptămâna trecută, Contractul colectiv de muncă a fost semnat de edilul-șef al capitalei.

Ruslan Codreanu a făcut și un apel către șefii de subdiviziuni structurale: direcții generale ale Consiliului municipal Chișinău și preturi de sector, în vederea revizuirii regulamentelor interne ale acestora, pentru modificarea programului de muncă, după consultarea personalului vizavi de această inițiativă. Mai întîi, rog să fie consultați angajații din cadrul direcțiilor generale. „Dacă aveți susținerea colectivelor, atunci și Dumneavoastră să începeți programul la ora 08.30", a precizat Primarul general interimar.