Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Consultarea cetăţenilor privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale la sărbătorile de iarnă

   1540

Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi şi pentru a evita subiectul privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă - natural sau artificial, Primăria Chişinău a decis să consulte cetăţenii municipiului în această privinţă.  

În context, în perioada 5 - 15 octombrie a.c., pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă - brad natural sau brad artificial". De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel până pe data de 15 octombrie 2018.

În dependenţă de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.