Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Consultarea cetăţenilor privind oportunitatea organizării serviciilor de distracţie şi agrement acvatice pe lacurile din Chişinău

   18624

În ultima perioadă, în adresa Primăriei municipiului Chişinău au parvenit mai multe solicitări din partea unor agenţi economici privind organizarea şi prestarea serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcurile şi zonele de odihnă din capitală, în special pe lacul din Parcul „Valea Morilor". 

Pentru a lua o decizie în acest sens, autorităţile administraţiei publice locale vor consulta cetăţenii municipiului Chişinău în privinţa oportunităţii organizării şi prestării serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcuri, în special pe lacul din Parcul „Valea Morilor". 

În context, în perioada 5 - 15 septembrie a.c., pe pagina web https://sondaj.chisinau.md/valeamorilor/ va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „Susţineţi organizarea şi prestarea serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcuri, în special pe lacul din Parcul „Valea Morilor?". De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel până pe data de 15 septembrie 2018. 

În dependenţă de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. În cazul în care locuitorii oraşului vor susţine ideea organizării şi prestării serviciilor de distracţie şi agrement acvatice în parcurile şi zonele de odihnă din capitală, Primăria Chişinău intenţionează să elaboreze un concept unic, în bază de concurs de proiecte.