Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chişinău invită la „Familia olimpică"!

   1664

Primăria municipiului Chişinău invită reprezentanţii mass-media la competiţia sportivă „Familia olimpică".

Evenimentul se înscrie în şirul acţiunilor consacrate Zilei Internaţionale a Familiei şi este organizat de Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport și Asociația Obștească „New Hope Moldova".

Competiţia se va desfăşura mâine, pe data de 15 mai 2018, ora 15.00, în Sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (str. Andrei Doga, nr. 22).

La eveniment vor participa 250 de copii, beneficiari ai serviciilor sociale ale Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului.

În cadrul Competiției sportive „Familia olimpică" vor avea loc diverse aplicații demonstrative de grup cu implicarea copiilor care frecventează cercurile sportive din cadrul centrelor comunitare pentru copii și tineri din subordinea Direcţiei, precum și alte probe: starturi vesele, lupta națională „Trânta", concursul familiilor, tragerea otgonului, etc.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei pentru dezvoltarea fizică, spirituală, morală, personală şi socială a copilului.