Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul interimar Silvia Radu l-a adus pe Moş Crăciun la Centrul de plasament pentru copii din oraşul Vadul lui Vodă

   1602

În preajma sărbătorilor de iarnă, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a vizitat Centrul de plasament pentru copii „Curcubeul speranţei", din oraşul Vadul lui Vodă. Şefa administraţiei publice locale a fost însoţită de un grup de artişti de la Teatrul municipal de păpuşi „Guguţă", dar şi de Moş Crăciun, cu sacul plin de daruri pentru copii.

Silvia Radu a felicitat copiii şi angajaţii centrului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, primarul general interimar le-a mulţumit angajaţilor instituţiei pentru munca dificilă şi nobilă pe care o fac, pentru grija pe care le-o poartă copiilor instituţionalizaţi, încercând să le ofere tot sprijinul celor aflaţi în dificultate.

„Oricine îşi doreşte ca de sărbători, mai mult decât oricând, să nu simtă lipsa unei familii fericite şi împlinite. Ne-am mobilizat şi ne-am propus să-i ajutăm pe aceşti copii frumoşi, care merită o soartă mai bună. Ne-am implicat şi ne vom implica pentru că ne pasă de ei. Prin asemenea acţiuni ne dorim să aducem o schimbare în mai bine în vieţile copiilor", a menţionat primarul general interimar Silvia Radu.

„Curcubeul Speranţei" este o casă temporară pentru copiii cu un fundal social dificil. Capacitatea centrului este de 25 de locuri pentru copii, însă numărul copiilor care rămân aici în decursul unui an este mult mai mare. Beneficiarii direcţi ai centrului sunt copiii străzii, cu vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani.