Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Festivalul Oraşului Odesa la Complexul Etno-Cultural VATRA

   2681

Pe 4 iulie 2015, la Complexul Etno-Cultural VATRA, situat pe şoseaua Chişinău-Ungheni se va desfăşura  Festivalul oraşului Odesa. Evenimentul va începe la ora 12.00.

Programul artistic va include un concert cu participarea ansamblurilor vocale, de dans, a artiştilor şi interpreţilor ucraineni. De asemenea, scena Festivalului va găzdui un show de divertisment, costumaţii de carnaval, circ cu acrobaţii şi banduri renumite din Ucraina.

În cadrul evenimentului vor mai fi organizate expoziţii de picturi şi fotografii „Made in Ucraina". De asemenea, vizitatorii vor putea gusta din bucatele tradiționale din Odesa.  

În cadrul concertului vor evolua: Ansamblurile de dans „Созвездие" şi „Детство" ale Centrului de artă coregrafică din oraşul Odesa;  Ansamblul popular de dans bulgar „Колорит" din satul Camenca, raionul Ismail; Colective populare moldoveneşti - ansamblul vocal de bărbaţi "Etnos", ansamblul de dansuri populare "Tinereţea" (s.Utconosovca); Formaţia folclorică „Посиделки" (s. Staraia Nekrasovca).