• Home   /  PRESS   /  Press Releases  /  Primarul general a înmânat diplome de onoare copiilor din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri „Cosmos”

  Primarul general a înmânat diplome de onoare copiilor din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri „Cosmos”

   20.10.2020 14:31    798 Views    

  Primarul general, Ion Ceban, a înmânat astăzi diplome de onoare ale Primăriei municipiului Chișinău la 16 copiii din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri „Cosmos”. Evenimentul a fost prilejuit de rezultatele remarcabile obținute de către aceștia la Campionatul Republicii Moldova la Box și contribuția substanțială la promovarea unui mod sănătos de viață.

  Tinerii au participat în luna septembrie, curent, la Campionatele Republicii Moldova la Box și s-au remarcat prin performanță și curaj.

  Edilul a ținut să mulțumească atât profesorilor, cât și tinerilor sportivi pentru efortul depus.

  „Am remarcat şi profesionalismul pedagogilor organizatori, care împreuna cu conducătorii cercurilor de box, altoiesc în copiii noştri talentul, voinţa şi dorinţa de a munci şi a obţine rezultate frumoase”, a declarat, Ion Ceban. 

  De asemenea, sportivii au fost premiați anterior în cadrul mai multor Campionate Europene, iar în luna noiembrie, tinerii vor participa în Bulgaria la Campionatul European la Box pentru juniori.