• Prima   /  Transparența   /  Consultare publică  /  ANUNŢ privind organizarea consultării publice a conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și amenajarea teritoriului

  ANUNŢ privind organizarea consultării publice a conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și amenajarea teritoriului

   13.10.2021 09:36     

  Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare (DGAURF) organizează vineri, 15.10.2021, ora 10:00, consultări publice asupa conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale.

  Evenimentul va fi organizat în regim online, prin intermediul platformei de conferințe ZOOM. Date de acces Zoom: 876 9977 0533. Cod de acces: 882773. 

  Scopul proiectului este determinat de necesitatea ajustării structurii organizatorice a Direcției generale și a Regulamentului de activitate la sarcinile actuale de organizare și monitorizare a activităților și operațiunilor de urbanism.

  Documentul urmează să reglementeze modul de organizare și funcționare a DGAURF, iar prevederile de bază ale proiectului sunt axate pe realizarea tuturor activităților specifice arhitecturii, urbanismului și amenajării teritoriului.

  Proiectul Regulamentului, nota informativă, tabelul de divergențe, precum și alte materiale relevante, sunt disponibile pe pagina web oficială www.chisinau.md.