• Prima   /  Informații   /  Transparență decizională   /  Procesul decizional   /  Consultare publică  /  ANUNŢ privind organizarea consultărilor publice „Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciului social Centrul de zi pentru copii în situație de risc”

  ANUNŢ privind organizarea consultărilor publice „Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciului social Centrul de zi pentru copii în situație de risc”

   08.10.2021 15:28     

  Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului a Consiliului municipal Chișinău, organizează, începând cu data de 8 octombrie 2021, consultări publice pe marginea proiectului de decizie ,,Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al serviciului social Centrul de zi pentru copii în situație de risc". 

  Scopul proiectului: prevenirea separării copilului de familie, marginalizarea, excluderea socială, instituţionalizarea și facilitarea procesului de incluziune a copilului în familie şi în comunitate. Implicarea beneficiarilor precum și a familiilor acestora în proiecte care vizează împuternicirea și creșterea nivelului de independență a acestora.

  Recomandările pe marginea Proiectului Regulamentului de organizare și funcționare al serviciului social Centrul de zi pentru copii în situație de risc pot fi expediate până pe data de 22 octombrie, la adresa de e-mail: ana.burciu@pmc.md, persoana de contact: Ana Burciu specialist principal secția prevenirea separării de familie, Anna Bezobrazova șef secție prevenirea separării de familie, tel. (022) 022.22.61.00.

  Anexe: