• Prima   /  Informații   /  Transparență decizională   /  Procesul decizional   /  Consultare publică  /  ANUNŢ privind organizarea consultării publice a conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău

  ANUNŢ privind organizarea consultării publice a conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău

   23.04.2020 14:01     

  Direcția Generală Arhitectură Urbanism și Relații Funciare iniţiază, începând cu data de 23 aprilie 2020, consultarea publică a conceptului Regulamentului și organigramei Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare.

  Scopul proiectului este determinat de necesitatea ajustării structurii organizatorice a Direcției generale și a Regulamentului de activitate la sarcinile actuale de organizare și monitorizare a activităților și operațiunilor de urbanism.

  Proiectul urmează să reglementeze modul de organizare și funcționarea a Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare, scopul, obiectivele și atribuțiile acesteia.

  Prevederile de bază ale proiectului sunt: realizarea tuturor activităților specifice arhitecturii, urbanismului și amenajării teritoriului. 

  Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 14.05.2020, pe adresa electronică: dgaurf@cmc.md, la numărul de telefon: (022) 22-81-10, dna Mihaela Sultan, sau pe adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

  Proiectul Regulamentului și nota informativă, alte materiale care au stat la baza elaborării proiectului de Regulament sunt disponibile pe pagina web oficială  www.chisinau.md.

  ANEXE: 

  Anunț Reorganizare DGAURF

  Notă informativă

  Proiect Regulament DGAURF 

  Proiect de decizie