• Prima / Licitaţii şi achiziţii curente / S.A. „Apă-Canal Chişinău” anunță concurs pentru achiziționarea serviciilor de mentenanță și deservire tehnică a sistemelor antiincendiare, sistemelor de supraveghere video și sistemei de control și acces la obiectivele S.A. „Apă-Canal Chişinău”

    S.A. „Apă-Canal Chişinău” anunță concurs pentru achiziționarea serviciilor de mentenanță și deservire tehnică a sistemelor antiincendiare, sistemelor de supraveghere video și sistemei de control și acces la obiectivele S.A. „Apă-Canal Chişinău”

     29.09.2017   42 Accesări   
    Tipul achiziţiei: Servicii; Termen limită de prezentare a ofertelor: până la 10.10.2017, ora 10:00; Tipul procedurii: Licitație deschisă; Informaţii suplimentare: - Posibilitatea examinării obiectivelor S.A. „Apă-Canal Chișinău” se va coordona în prealabil, până la depunerea ofertelor; - Consultaţii ce ţin de obiectul achiziţiei: Oleg Mazureac, şef Secția măsurări și metrologie, tel. (022) 256-888; - Informaţii ce ţin de procedura desfăşurării licitaţiei: tel.(022) 256-797, e-mail: sap@acc.md.
    Descarcă :   româna