Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vizita de curtoazie la Primăria Chișinău a Excelenței Sale Ambasadoarea Tunisiei în Republica Moldova

   878

Primarul General, Ion Ceban, a primit-o astăzi în vizită pe E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasadoarea Republicii Tunisiene, în România şi Republica Moldova, care se află într-o vizită oficială la Chişinău.

Edilul capitalei i-a urat succes diplomatei în activitate pe care o desfășoară și a salutat deschiderea autorităților tunisiene de a iniția relații de colaborare cu Primăria Chișinău, în contextul în care atât Tunisia, cât şi Republica Moldova dispun de un potențial care poate fi valorificat în domeniul turismului.

De cealaltă parte, Ambasadoarea Republicii Tunisiene i-a adresat o invitație Primarului General, de a participa în luna iunie, curent, în Tunisia la o expoziție economică, alături de reprezentanţi ai mediului de afaceri din Republica Moldova.

Cei doi oficiali și-au propus să desfășoare o întrevedere, în format online, cu reprezentanții mediului de afaceri din Tunisia, eveniment care ar putea deveni o oportunitate pentru Chişinău.

La rândul său, Ion Ceban, a invitat-o pe Raja Jhinaoui Ben Ali să participe în cadrul unor activități organizate în acest an de Primăria Chișinău: Forumul Social Urban, unde vor fi puse în discuție și identificate soluții pe teme de educație, sănătate, cultură etc., precum și la Festivalul „Te Salut, Chișinău”, desfășurat tradițional în perioada 15-17 iulie la Chișinău.