Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 27- 28 mai 2023

   515

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 27-28 mai 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 27 mai 2023 - Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în preajma Cinematografului Patria Loteanu – Târg de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”;

În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”, al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume;

În sectorul Botanica, În Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală  - Festivalul gastronomic BBQ (26-28 mai), organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.