Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 03-04 iunie 2023

   2815

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 03-04 iunie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 03 iunie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”  al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe Strada Pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie - „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator - SC „Media Show Grup” SRL;

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26  - Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.