Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău

   4115

1. Cu privire la recepţionarea şi transmiterea la balanţă a obiectivului „Amenajarea complexă a teritoriului pieţei şi scuarului Teatrului Naţional de Operă şi Balet” din municipiul Chişinău.


RAPORTOR: Vasile Panfil, director al Direcţiei construcţii capitale



2. Cu privire la alocarea mijloacelor financiare suplimentare Î.M. “Direcţia construcţii capitale”.


RAPORTOR: Maria Cărăuş, director al Direcţiei generale finanţe



3. Cu privire la aprobarea Programului de lucrări la reparaţia capitală a fondului locativ  pe anul 2008 conform prevederilor deciziei Consiliului municipal Chişinău nr. 13/1 din  27.12.2007 „Cu privire la stabilirea bugetului municipal Chişinău pe anul 2008”.


RAPORTOR: Dionisie Boaghie, şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi  amenajare



4. Cu privire la organizarea unui concurs public pentru delegarea funcţiilor de organizare a licitaţiilor şi concursurilor funciare în municipiului Chişinău.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



5. Cu privire la aprobarea Nomenclatorului tarifelor serviciilor prestate de către Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Consiliului municipal Chişinău.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



6. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ.  


6. 1. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.A.Puşkin, 10 dlui Andrei Ciobanu.


6. 2. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. A. Puşkin, 8 dnei Ala Ciobanu.


6. 3. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Ioan Botezătorul, dnei Vera Rîbalca.


6. 4. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Titu Maiorescu, 13/2 dnei Vera Creţu.


6. 5. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Anton Crihan, 29 dnei Nina Moscalenco.


6. 6. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Victor Crăsescu, 24 dnei Rada  Pitula.


6. 7. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. V.Cheltuială, 17 dnei Irina Luncaşu.


6. 8. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din Drumul Viilor, 79 dlui Mihail Bogatîi.


6. 9. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cristofor Columb, 1 dlui Panteleimon Morărescu.


6. 10. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Universităţii, 23 dlui Constantin Burghelea.


6. 11. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Trifan Baltă, 6 dlui Ion Donica.


6. 12. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Târgovişte, 7 „a” dnei Eugenia Moldovan.


6. 13. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cetatea Chilia, 29 dnei Valentina Şaitan


6. 14. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din Drumul Viilor, 25 „a” dnei Ludmila Uhanova.


6. 15. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cărbunari, 38 dnei Maria Farîma.


6. 16. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Scutari, 6 dnei Ecaterina Ştirbu.


6. 17. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Tudor Panfile, 60 dlui Valeriu Chiţu.


6. 18. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Târgovişte, 5 „a” dnei Galina Mihailova.


6. 19. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cărămidarilor, 67 dlui Ivan Rotari.


6. 20. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Tudor Strişca, 15 dnei Angela Căpitan.


6. 21. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din Drumul Crucii, 123 „a” dlui Valentin Creciun.


6. 22. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cantonului, 41 dlui Ştefan Bocan.


6. 23. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cetinii, 3 dlui Mihail Semionov şi dnei Svetlana Semionov.


6. 24. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Sf. Vineri, 27 dnei Vasilina Motroi.


6. 25. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Petricani, 42 dlui Nicolae Lisnic.


6. 26. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din şos. Munceşti, 249 dlui Ion Preştină.


6. 27. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Navigatorilor, 2 dlui Dmitri Petruhin.


6. 28. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Grădinilor, 67/1 dnei Matriona Vremea.


6. 29. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. V.Belinski, 18/5 dlui Anatolie Donoagă.


6. 30. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ialoveni, 22 dlui Anatoli Doghi.


6. 31. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Bisericii, 8 dlui Valeriu Borşci.


6. 32. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Timiş, 47 dnei Valentina Grinco.


6. 33. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. C.Brâncoveanu, 30 dnei Ana Bandalac.


6. 34. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Iacob Hâncu, 6 dlui Gheorghe Suceveanu.


6. 35. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la 2 Lvov , 87 dnei Maria Chetruşca.


6. 36. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Işnovăţ, 8 dlui Vasile Gaju.


6. 37. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Aviatorilor, 12 dlui Vasile Durleşteanu.


6. 38. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Pandurilor, 31 dnei Tamara Cojuhari.


6. 39. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Hotarul Satului, 2 dlui Petru Gangan.


6. 40. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor 243 dnei Elizaveta Lîsenco.


6. 41. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Poştei, 38 dlui Sergiu Burlacu.


6. 42. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Odesa, 2 dnei Ludmila Fedorenco.


6. 43. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ciprian Porumbescu, 5 dnei Ludmila Cotruţă.


6. 44. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Hanul Morii, 18 dnei Nadejda Polataico.


6. 45. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. M.Lermontov, 59 dlui Lazar Budco.


6. 46. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din Drumul Taberei, 57 dlui Ivan Paladi.


6. 47. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Calaraşi, 15 dnei Elena Iuraşco.


6. 48. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Rovinari, 1 dnei Aliona Ceavdari.


6. 49. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din şos. Hânceşti, 206 dnei Zinaida Pîntea.


6. 50. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Nadejda Russo, 11 dnei Lilia Belous.


6. 51. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. V.Crăsescu, 72 dnei Elena Crăciun.


6. 52. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Drumul Viilor, 5 dnei Mariana Culea.


6. 53. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Alexandru cel Bun,146 dnei Aliona Rahmanova.


6. 54. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Vasile Pogor, 2 dlui Vasile Hapun.


6. 55. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. M.Lermontov, 36 dnei Angela Cananău.


6. 56. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Coşniţa, 16/1 dlui Mihail Balan.


6. 57. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Perilor, 8 dnei Valentina Corelov.


6. 58. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Gh. Codreanu, 45a dlui Igor Ivli.


6. 59. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ţarinii, 101 dnei Elizaveta Bordei.


6. 60. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Zamfir Arbore, 10 dlui Vladimir Burdea.


6. 61. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Criuleni, 35 dnei Cristina Şleaheţcaia.


6. 62. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cărăuşilor, 8/1 dlui Nicolai Droliuc.


6. 63. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ion Vatamanu, dlui V.Ungureanu.


6. 64. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Putnei, 67 dlui V.Puţuntica.


6. 65. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Vadul lui Vodă, 26 dnei Maria Lişcenco.


6. 66. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Mălina Mică, 10 dnei Maria Tonu.


6. 67. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Nucarilor, 8 dnei Zoia Gogoleva.


6. 68. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Movileni, 89 dnei Valentina Bodnarciuc.


6. 69. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Bulgară, 14 dlui Nicolai Coroi.


6. 70. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Vl.Maiakovski, 35 dlui Panteleimon Botnarenco.


6. 71. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Gh. Muzicescu, 25 dnei Vera Panova.


6. 72. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Roşiori, 32 dnei Claudia Babuc.


6. 73. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Măceşilor, 12 dnei Ludmila Leaşenco.


6. 74. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ialoveni, 30 dnei Lucia Uşurelu.


6. 75. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Odesa, 49 dnei Tatiana Luca.


6. 76. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Petre Ungureanu, 18 dlui Iurie Climaşevschi.


6. 77. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Târgovişte, 40 dlui Boris Orlov.


6. 78. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Carierei, 6 dnei Nina Şevcenco.


6. 79. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ţarinei, 85 dlui Vladimir Gamurari.


6. 80. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Podul de flori,m 4 dnei Larisa Pîslari.


6. 81. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Alexandru Boldur, 17 dlui Eduard Căpăţână.


6. 82. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Negru Vodă, 186/1 dlui Victor Balmuş.


6. 83. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Tudor Strişca, 17 dlui Ştefan Gheorghiţă.


6. 84. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Prigoreni, 22 dlui Mihail Donica.


6. 85. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ialoveni, 28 dnei Irina Sîrbu.


6. 86. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Movileni, 16 dnei Galina Todorov.


6. 87. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. 8Martie, 136 dnei Maria Chiriac.


6. 88. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Fântânilor, 24 dlui Ghenadie Bulai.


6. 89. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor,61 dlui Ion Lupu.


6. 90. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din şos. Hânceşti, 212 dnei Parascovia Roşca.


6. 91. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Valea Trandafirilor, 5 dnei Ana Pînzari.


6. 92. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Valea Trandafirilor, 5 dlui Nicolae Tihon.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare


 


7. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ. 


 


1. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Constructorilor, 109 dlor Eduard Pavlovschi, Nina Pavlovschi şi Ilie Pavlovschi.


2. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Cocieri, 5 dlor Ana Romanovchi, Vera Scutari, Grigorii Miron, Iurie Scutaru şi Grigore Curagău.


3. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Petricani, 300 dnelor Alexandra Ghetlan şi Oxana Badia.


4. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Dimineţii, 40 dnilor Lidia Moca şi Ion Burlacu.


5. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. M.Grebincea, 3 dlior Ilie Cociug şi Tatiana Bezedica.


6. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Griviţei, 1 dlor Valeriu Mantea şi Sergiu Mantea.


7. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor, 215/2 dlor Fiodor Corcescu şi Maria Ivancenco.


8. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. V.Belinski, 818 dlor Vasile Dulap şi Lidia Dulap.


9. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Gh.Caşu, 21 dlor Maria Cabaniuc şi Lilia Melnic.


10. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor, 123 dlor Nicolenco şi Andronovici.


11. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din şos. Hânceşti, 130 dnelor Feodora Cuşnir şi Irina Vulpe.


12. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din Drumul Taberei, 32 dnelor Elvira Breahnă şi Elena Tozlovanu.


13. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Ion Ganea, 29 dlor Dolghier, Lobcenco şi Iacovlev.


14. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Ghioceilor, 25 dlor Ghenadie Cuciuc şi Maria Fulga.


15. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Bernardazzi, 79 dnelor Larisa Dembiţchi, Aliona Dembiţchi şi Svetlana Dembiţchi.


16. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Bălănescu, 31 dlor Vladimir Vutcariov şi Anatolie Boguţa.


17. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Dragomirna, 60 dlor Vitalie Cataraga şi Oleg Cioban.


18. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Ţarinii, 69 dnelor Valentina Floreaşi şi Olimpiada Gojmic.


19. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Dumbrăvii, 4 dlor Nicolae Feraru şi Victor Şevciuc.


20. Cu Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. M.Kogălniceanu, 74 dlor Victor Jereghi şi Valerian Jereghi.


21. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Scutari,2 dnelor Galoina Gnatiuc şi Maria Ceban.


22. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Vasile Lupu, 42 dlor Speteţcaia, A.Şevcenco, B.Havronici, D.Biriuliov.


23. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Vlad Ţepeş, 12 dlor Ivan Bondar şi Gheorghe Bondari.


24. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Tăbăcăria Nouă, 15 dnelor Cuzneţova, Andrieş şi Nimirovscaia.


25. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Valeriu Cupcea, 48 dlor Pozdîrcă şi Bogdan.


26. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Frumoasa, 11 dlor Platon şi Salehov.


27. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Dubăsari, 3 dlor Tudorovici şi Glavan.


28. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Podgorenilor, 79 dlor Elena şi Gheorghe Lapteacru.


29. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Valea Dicescu, 82 dlor Grinico, Mihailova şi Nidelcu.


30. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Zaim, 7 dlor Malinovscaia, Şolari şi Marcov.


31. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Burebista, 98 dlor Armaş şi Pruteanu.


32. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Aşhabad, 12 dnelor Ana Crivov şi Zinaida Crivov.


33. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Caişilor, 12 dlor Morgunova şi Conicov.


34. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Putnei, 51 dlor Elena şi Piotr Vacariuc.


35. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Frumoasa, 32 dnelor Rusu şi Marandiuc.


36. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. A.Şciusev, 36 dlor Cuşnir, Dascal, Macovenciuc, Mazur, Panu şi Rabei.


37. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Criuleni, 50 dlor Şecşibaev şi Troţenco.


38. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Bisericii, 18 dnelor Galina Ghincul şi Alexandra Ghincul.


39. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Universităţii, 5 dnelor Bolgari şi Cravţova.


40. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Drumul Crucii, 85 dlor Lozovanu şi Micu.


41. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată în devălmăşie asupra lotului de pămînt din str. Imaşului,4 dlor Petru şi Elena Iurii.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



8. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ.  


 


1. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a lotului de pământ din str. L. Rebreanu, 131 dlui Sergiu Lazăr.


2. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a lotului de pământ din str. A. Xenopol, 14 dnei Larisa Mazîlu.


3. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a lotului de pământ din str. Gh. Bezviconi, 6 dnei Larisa Pleşca.


4. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a lotului de pământ din str. Moara Roşie, 30/1 dlui Mihail Verebcean.


5. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ din cartierul locativ Calea Orheiului – str. Bucovinei dlui Veaceslav Zaporojan.


6. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ din str. Grenoble dlui Ştefan Belostecnic.


7. Cu privire la  atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Suceviţa, 23  dlui Ivan Buşila.


8. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Valea Dicescu,71 dlui Sergiu Creţu.


9. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Călugăreni,8 dlui Vladimir Palai.


10. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Nadejda Russo,1/2 dlui Mihail Ciubotaru.


11. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Ialoveni, 38/1 dlui Gheorghe Molla.


12. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Mitropolit Gurie Grosu, 4 dlui Chiril Panteleev.


13. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Mircea Eliade, 34 „G” dnei Ludmila Panfil.


14. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Ciocîrliei,15/2 dlui Veaceslav Miron.


15. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Gh. Codreanu,25 dlor Simion Guzun  şi Anastasia Coteţ.


16. Cu privire la atribuirea în proprietate privată  a unui  lot de pământ din str. Valea Dicescu, 13/1 dlui Mircea Blajin.


17. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str. Moara Roşie, 28/1 dlui Lazar Panas.


18. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str. Crizantemelor, 11/1 dnelor Liliana Radu şi Mariana Radu.


19. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str-la Pictor Mihai Grecu, 4 dlui Ghenadie Ştirbu.


20. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str.Pietrarilor, 68 dlui Anatolie Vainştein.


21. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str. Hipodromului, 18 „b” dnei Galina Alcedarevscaia.


22. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str. Aerodromului, 23/2 dnei Lucia Vacarciuc.


23. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str-la Odesa, 6 dlui Anatolie Tîrşu.


24. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot  de pământ din str. N. Testimiţeanu, 18/8 dlor Zlota Leşno şi Alexandru Leşno.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



9. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă şi atribuirea în folosinţă.


 


1. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. Podgorenilor, 19 „b” dlui Iurie Vadaniuc.


2. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. Victor Crăsescu, 24/1 Firmei „AGAPEDIA”, Fundaţia Juergen Klinsmann Gmbh”.


3. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. A.Hâjdeu, 35 dlui Vasile Cheptanari.


4. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă provizorie asupra lotului de pământ din str. Bogdan P.Hajdeu, 14 dnelor Olga Tagadiuc şi Valentina Mocrenco.


5. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. Mălăieşti, 2/1 dlui Grigore Railean.


6. Cu privire la atribuirea în folosinţă a unui lot de pământ din şos. Hânceşti Asociaţiei „Piscicola”.


7. Cu privire la atribuirea în folosinţă a unui lot de pământ din str. Puşkin, 49/1 Asociaţiei de Coproprietari în Condominiu nr. 55/108.


8. Cu privire la transmiterea unui lot de pământ din str. Vorniceni.



RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



10. Cu privire la organizarea unui drum de acces.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare


11. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală.


 


1.Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Tăbăcăria Veche, 12.


2. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str-la Caucaz, 21.


3. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Ciocârliei, 27/3.


4. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Columna, 134.


5. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Sf. Ilie, 35.


6. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Ion Inculeţ, 71.


7. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din şos. Hânceşti, 240.


8. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. 31 August 1989, nr.2.


9. Cu privire la formarea unui teren proprietate municipală din str-la Teatrului.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare


12. Cu privire la operarea de modificări


 


1. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 16/59-18 din  28.12.2004 „Cu privire la darea în arendă a unui lot de pământ din str., Doina, 11/1 Societăţii pe acţiuni „MATCON-CATANA”.


2. Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.71/17-132 din 03.05.2007.


3. Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.36/27-61 din 09.12.2005.


4. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.13/40-28 din 23.07.2004.


5. Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.29/20-17 din 23.09.2005.


6. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.13/13-13 din 27.07.2003.


7. Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.48/28-18 din 20.06.2006.


8. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr.29/22-3 din 23.09.2005.


9. Despre operarea unor modificări în decizia Primăriei municipiului Chişinău nr.2/5-6 din 29.01.1998.


10. Despre operarea unor modificări în decizia Primăriei municipiului Chişinău nr.48/28-108 din 20.06.2006.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare


 


13. Privi nd executarea hotărârii Curţii de Apel Chişinău nr.3-608/06 din 05.09.2006.


RAPORTOR: Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



14. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi.  



1. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Alecu Russo, 11/1 lit. A (parter, subsol cu geamuri) Societăţii pe acţiuni „SANFARM-PRIM”.


2. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Mitropolit Gurie Grosu, 4a lit. A, B (soclu) Asociaţiei obşteşti „Clubul sportiv de lupte „GLADIATOR”.


3. Cu privire la darea în locaţiune a unui spaţiu din str. 31 August 1989, 63 lit. A (parter) Întreprinderii individuale „CATON-CATRUC”.


4. Cu privire la darea în  locaţiune a unor încăperi din str. Vasile Alexandri, 103 lit. A (parter) Inspectoratului de Stat Republican pentru Protecţia Plantelor.


5. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Zelinski, 38/2 lit. A (subsol) dnei Ecaterina Paladi.


6. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd.Dacia 60/1, lit.A (subsol cu geamuri) dlui Iurii Arhipov.


7. Cu privire la darea  în locaţiune a unor încăperi din şos. Hânceşti, 60/1 lit.A (etaj tehnic) dlui Lilian Oprea.


8. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Haltei, 23 „a” nr.02 (parter) dlui Valentin Antoci.


9. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Căuşeni, 3 lit. A (subsol) dnei Galina Vadcenco.


10. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Dacia,51, lit A, (etajul 23) dlui Simion Bogdan.


11. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Cetatea Albă, 170 lit A (subsol cu geamuri) dlui Serghei Golubev, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Republica Moldova.


12. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Dacia, 26 lit A (subsol, subsol cu geamuri) Firmei Ştiinţifice de Producţie „Biosintez” S.R.L.


13. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Vasile Alecsandri, 85 lit.B (parter) Întreprinderii de Stat „TEHNOSEC”.


14. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Mihai Eminescu, 24 lit.D (parter) Întreprinderii de Stat „TEHNOSEC”.


15. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Vasile Alecsandri, 83 lit.A, B, C (clădiri separate) Întreprinderii de Stat „TEHNOSEC”.


16. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 132 lit.A (parter) Întreprinderii de Stat „TEHNOSEC”.


17. Cu privire la darea în locaţiune a unui garaj din str. Alexandru cel Bun, 32 lit. „10”  dlui Iacov Mereşenschi.


18. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83 lit.D (parter, subsol) Întreprinderii Comerciale de Stat Magazinul de Firmă “Fantezie”.


19. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Nicolae Dimo, 9/3 (subsol) dnei Tatiana Olaru.


20. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Dacia, 50 lit.A (etajul 17) dlui Ştefan Capşa.


21. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Alba Iulia, 202, lit B, dlui Nicolae Acristinei.


22. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Claudia Curilenco.


23. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Ala Matveeva-Cobeleva.


24. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Alecu Russo, 24/2 lit.A (etaj tehnic) dnei Veronica Saviţchi.


25. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din bd. Dacia, 51 lit.A (etajul 24) dnei Maria Botnariuc.


26. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Dacia, 6 lit.A (demisol) dlui Gheorghe Cucerenco.


27. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. N.Testemiţeanu, 29/2 lit. A (etajul III) dnei Marina Mării.


28. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. N.Testemiţeanu, 29/2 lit. A (etajul III) dnei Tamara Railean.


29. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. N.Testemiţeanu, 29/2 lit. A (etajul III) dnei Ana Rusu.


30. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Victoria Caproşu.


31. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Maria Bîrcă.


32. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Valentina Podubnîi.


33. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Iaroslava Ciornaia.


34. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Alecu Russo, 11/1 lit. A (subsol cu geamuri) Societăţii cu răspundere limitată „PANDA”.


35. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str.Transnistria, 10 (etajul 1), lit. A Societăţii comerciale „VALGOS – GRUP” S.R.L.


36. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi Întreprinderii Mixte „Moldcell” S.A.


37. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Mihail Kogîlniceanu, 61a lit.A (subsol) dlui Gheorghe Miron.


38. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Traian, 23/1 lit. A  (etaj tehnic) dlui Alexandru Iovu.


39. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Hristo Botev, 7/3 lit. A  (subsol) dnei Anastasia Negru.


40. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Ion Pelivan, 34/1 lit. A  (subsol cu geamuri) dnei Valentina Ţurcanu.


41. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Dacia, 20 lit. A  (subsol) dlui Vladimir Borovic.


42. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd. Cuza-Vodă, 17/3 lit. A2  (etajul 1) Firmei de producţie şi comerţ „Cumgan” S.R.L.


43. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Transnistria, 10  (etajul 1) lit. A Societăţii cu răspundere limitată „Grand Lift”.


44. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Alecu Russo, 24/2 lit. A  (etajul tehnic) dlui Vladimir Vaculin.


45. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din şos. Hânceşti, 20 lit.A  (subsol cu geamuri) Societăţii cu răspundere limitată „Guleost”.


46. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi Înteprinderii de Stat Centrul de tehnologii şi mijloace tehnice de securitate „TEHNOSEC”.


47. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din bd. Dacia, 44 lit. A (subsol) dlui Gheorghii Gudev.


48. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Hristo Botev, 19/2 lit. A  (subsol) dnei Ecaterina Botuşneanu.


49. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Independenţei, 20/2 lit. A  (demisol) dnei Maria Tataru.


50. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din bd. Dacia, 51 lit. A  (etajul 23) dnei Zinovia Ceban.


51. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Hristo Botev, 7/2 lit. A (demisol) dnei Maria Tataru.


52. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Independenţei, 28 lit. A, (etajul 1) Societăţii comerciale „Optica Natali” S.R.L.


53. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Hristo Botev, 7/3 lit. A  (subsol) dlui Alexandru Şevcenco.


54. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Elena Trofimova.


55. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Miron Costin, 17/2 lit. A  (etajele 1,4) Întreprinderii de stat Centrul de instruire în domeniul relaţiilor de muncă.


56. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Braniştii, 17 (subsol cu geamuri) Întreprinderii de stat „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi or. Chişinău”.


57. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. A. Puşkin, 35   (subsol) dnei Ala Pavliuc.


58. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Elena Verejan.


59. Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. 31 August 1989, 59 (subsol) dnei Galina Ivaşciuc.


60. Cu privire la darea în locaţiune a unei porţiuni a acoperişului blocului din bd. Dacia, 26 lit. A Societăţii pe acţiuni „Migdal-P”.


61. Cu privire la darea în locaţiune a unui garaj din str. A. Şciusev, 101 lit. F (etajul 1) dlui Alexandru Albu.


RAPORTOR: Mihaela Iacob, director al Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale



Preşedinte al Consiliului                             Mihai Ghimpu