Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Sectorul de poliţie nr. 6 are un nou sediu

   2303

Astăzi, a fost inaugurat noul sediu al sectorului de poliţie nr. 6, amplasat pe str. Alba Iulia, 75, din sectorul Buiucani. Imobilul aparţinea Preturii sectorului Buiucani, iar recent a fost alocat pentru reamplasarea sectorului de poliţie. 
Prezent la manifestare, primarul general al municipiului Chişinău şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu deschiderea acestui sediu. Dorin Chirtoacă a remarcat că în acest sector, angajaţii poliţiei vor avea posibilitatea să-şi desfăşoare activitatea în condiţii mai bune, menţionând că-şi doreşte ca munca acestora să fie şi mai eficientă. Edilul capitalei a afirmat că actualmente se elaborează un plan de acţiuni privind cooperarea dintre Primăria Chişinău, Ministerul Afacerilor Interne şi Comisariatul General de Poliţie al municipiului. În context, Dorin Chirtoacă a menţionat că aceste acţiuni au scop consolidarea imaginii poliţiei în societate. 
La rândul său, comisarul-şef al oraşului Chişinău, generalul-maior de poliţie Vladimir Botnari, a adus cuvinte de recunoştinţă autorităţilor administraţiei publice locale şi agentului economic care a contribuit la reparaţia sediului. Comisarul-şef al Chişinăului a recunoscut că dotarea poliţiei reprezintă una din problemele principale cu care se confruntă la ora actuală Ministerul Afacerilor Interne. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău