Sergiu Borozan, câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei de arhitect-şef al municipiului Chişinău

http://www.chisinau.md/ro/sergiu-borozan-castigator-al-concursului-pentru-ocuparea-functiei-de-arhitect-se-20292_241352.html

Primăria municipiului Chişinău informează că Sergiu Borozan a devenit câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, arhitect-şef al municipiului Chişinău.  Sergiu Borozan a asigurat interimatul funcţiei de arhitect-şef al oraşului Chişinău, începând cu luna septembrie a anului trecut. Sergiu Borozan este arhitect de profesie, lector superior la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism a Universităţii Tehnice din Moldova.  

Primăria municipiului Chişinău informează că Sergiu Borozan a devenit câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, arhitect-şef al municipiului Chişinău.  

Sergiu Borozan a asigurat interimatul funcţiei de arhitect-şef al oraşului Chişinău, începând cu luna septembrie a anului trecut. 

Sergiu Borozan este arhitect de profesie, lector superior la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism a Universităţii Tehnice din Moldova.  

24.05.2017

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md