Repartizarea unui apartament unei angajate a Primăriei municipiului Chişinău

http://www.chisinau.md/ro/repartizarea-unui-apartament-unei-angajate-a-primariei-municipiului-chisinau-20292_240611.html

În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiilor privind repartizarea unui apartament angajatei Primăriei municipiului Chişinău, Alina Sandu, Direcţia Relaţii Publice vine cu următoarele precizări.

În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiilor privind repartizarea unui apartament angajatei Primăriei municipiului Chişinău, Alina Sandu, Direcţia Relaţii Publice vine cu următoarele precizări.

1.     Dispoziţia primarului general nr. 587-d din 19.06.2014 a fost emisă în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar angajatei Alina Sandu i-a fost repartizat, cu statut de cămin, un apartament cu o cameră, cu suprafaţa locativă de 18,8 m.p.

2.     Mai târziu, a fost modificat statutul juridic de cămin al apartamentului şi eliberat ordin de repartiţie pentru domiciliere permanentă în această locuinţă;

3.     Alina Sandu activează în cadrul Primăriei municipiului Chişinău în calitate de şef-adjunct al Direcţiei Relaţii Publice. Anterior însă a activat în cadrul Serviciului Resurse Umane. Este divorţată şi educă de una singură un copil.

4.     Angajata nu a deţinut anterior apartament. Împreună cu fostul soţ, a achitat doar o primă rată, conform unui contract investiţional de construcţie a locuinţei, pentru procurarea unui apartament. Ulterior însă a reziliat contractul, din incapacitate de plată.

Pe parcursul a 8 ani de mandat a primarului Dorin Chirtoacă, circa 300 de familii din diferite categorii sociale au primit apartamente de la Primărie. 

În context, ne exprimăm speranţa că această campanie de dezinformare nu are tentă electorală, chiar dacă ne aflăm în campanie electorală pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău. În eventualitatea altor informaţii asemănătoare, ne rezervăm dreptul de a nu mai răspunde acestor insinuări.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

 

03.06.2015

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md