Prezentarea e-Reciclatorului - prima soluție municipală de colectare separată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice

http://www.chisinau.md/ro/prezentarea-e-reciclatorului-prima-solutie-municipala-de-colectare-separata-a-20292_239196.html

Vineri, 17 iulie, ora 10.00 la intrarea în scuarul Europei din Grădina publică Ștefan cel Mare și Sfânt va avea loc prezentarea e-Reciclatorului - prima soluție municipală de colectare separată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Vineri, 17 iulie, ora 10:00 la intrarea în scuarul Europei din Grădina publică Ștefan cel Mare și Sfânt va avea loc prezentarea e-Reciclatorului - prima soluție municipală de colectare separată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Acest eveniment face parte din strategia de dezvoltare a proiectul e-Reciclare şi are drept scop conștientizarea populaţiei cu privire la importanţa colectării separate a deşeurilor de echipamente electrice și electronice.

Ulterior, astfel de eco-containere urmează să fie instalate în toate sectoarele oraşului.

Reamintim că proiectul e-Reciclare a fost lansat în mai 2015 de către Primăria municipiului Chişinău în parteneriat cu operatorul autorizat SRL "RecWaste" şi are drept scop crearea unui sistem de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice. Până acum, în cadrul proiectului au fost colectate aproximativ 12.000 kg de echipamente vechi care vor fi transmise la fabrici specializate de reciclare din UE.

Pentru mai multe informatii: (022) 242 501 - Vasile Efros

Prezenta on-line a proiectului: www.e-reciclare.md sau http://www.facebook.com/ereciclare

 

16.07.2015

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md