La Chișinău se va desfășura Cupa Europeană de Triatlon între Juniori 2022

http://www.chisinau.md/ro/la-chisinau-se-va-desfasura-cupa-europeana-de-triatlon-intre-20292_247618.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că în acest weekend, pe 6-7 august 2022, în Parcul „La Izvor" din sectorul Buiucani, se va desfășura CUPA EUROPEANĂ DE TRIATLON ÎNTRE JUNIORI 2022", organizată de municipalitate, prin intermediul Direcției generale educație, tineret și sport, în parteneriat cu Federația Națională de Triatlon din Republica Moldova. Evenimentul este o premieră pentru republica noastră și reprezintă un pas important pentru popularizarea triatlonului ca probă sportivă, pregătirea sportivilor de performanță și promovarea modului sănătos de viață. La competiții vor participa

Primăria Municipiului Chișinău informează că în acest weekend, pe 6-7 august 2022, în Parcul „La Izvor" din sectorul Buiucani, se va desfășura CUPA EUROPEANĂ DE TRIATLON ÎNTRE JUNIORI 2022", organizată de municipalitate, prin intermediul Direcției generale educație, tineret și sport, în parteneriat cu Federația Națională de Triatlon din Republica Moldova.

Evenimentul este o premieră pentru republica noastră și reprezintă un pas important pentru popularizarea triatlonului ca probă sportivă, pregătirea sportivilor de performanță și promovarea modului sănătos de viață.

La competiții vor participa 104 sportivi din mai multe țări europene: România, Ucraina, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Estonia, Marea Britanie, Polonia, Slovenia, Serbia, Turcia și Republica Moldova.

Sâmbătă va avea loc înregistrarea participanților și primele antrenamente, iar competițiile vor avea loc duminică, 7 august, în Parcul „La Izvor".

O conferință de presă dedicată Cupei Europene de Triatlon între Juniori va avea loc vineri, ora 17:00.

Programul competițiilor de duminică, 7 august 2022:

07:00 - Start fete, categoria juniori;

09:00 - Start băieți, categoria juniori;

11:30 - Start copii;

13:00 - Start Ștafete mixt juniori;

14:30 - Festivitatea de premiere.

Ceremonia de premiere a Cupei Europene de Triatlon va fi organizată cu prezența Primarului General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, Vicepreședintele Federației Naționale, Alexandru Mecin, precum și reprezentantul Federației Europene de Triatlon, Pascal Salamin.

 

05.08.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md