Întrevederea de curtoazie a viceprimarului Municipiului Chișinău, doamna Olga Ursu, cu reprezentanții Agenției de Bussines din Viena

http://www.chisinau.md/ro/intrevederea-de-curtoazie-a-viceprimarului-municipiului-chisinau-doamna-olga-urs-20292_247382.html

Viceprimarul municipiului Chișinău, dna Olga Ursu, responsabilă de dezvoltarea relațiilor externe, realizarea parteneriatelor strategice și dezvoltarea economico-financiară a Municipiului Chișinău, a avut o întrevedere de curtoazie cu dl Nicolai Rodimov, Manager regional/Business International din cadrul din Agenției de Bussines Viena, care activează cu suportul Primăriei or. Viena și a Camerei de Comerț Austriece. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre prioritățile de activitate a Primăriei Municipiului Chișinău, Strategia de dezvoltare a orașului si alte documente de politici pe care

Viceprimarul municipiului Chișinău, dna Olga Ursu, responsabilă de dezvoltarea relațiilor externe, realizarea parteneriatelor strategice și dezvoltarea economico-financiară a Municipiului Chișinău, a avut o întrevedere de curtoazie cu dl Nicolai Rodimov, Manager regional/Business International din cadrul din Agenției de Bussines Viena, care activează cu suportul Primăriei or. Viena și a Camerei de Comerț Austriece.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre prioritățile de activitate a Primăriei Municipiului Chișinău, Strategia de dezvoltare a orașului si alte documente de politici pe care le elaborează APL Chișinău, dezvoltarea profilurilor investiționale, proiectele în derulare, cât și dezvoltarea relațiilor bilaterale între Chișinău, Viena și mediul de afaceri austriac.

Un alt subiect al discuției a fost schimbul de experiență în implementarea start-up-urilor și crearea proiectelor investiționale cu impact financiar în Municipiul Chișinău.

în acest context, Dna Olga Ursu, a menționat faptul că, Primăria Municipiului Chișinău organizează primul Forum Economic municipal, care va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2022, unde vor fi prezentate  peste 60 de profiluri investiționale și vor participa experți din diferite domenii de activitate.

E de menționat că Agenția de Bussines din Viena oferă consultanță și suport financiar pentru start-up-uri comerciale, participă la promovarea și susținerea proiectelor „city to city cooperation" și este deschisă pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare.

 

 

15.06.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md