Gestionarea deșeurilor acumulate de agenții economici, participanți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului”, PMAN

http://www.chisinau.md/ro/gestionarea-deseurilor-acumulate-de-agentii-economici-participanti-la-sarbatoare-20292_243278.html

Primăria municipiului Chișinău aduce la cunoștința agenților economici, participanți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului” (5-6 octombrie) a.c., că în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale,precum și pe străzile adiacente zonei dedicate manifestărilor, vor fi amplasate containere pentru depozitarea gunoiului generat de organizatorii și oaspeții evenimentului.

Primăria municipiului Chișinău aduce la cunoștința agenților economici, participanți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului" (5-6 octombrie) a.c., că în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale, precum și pe străzile adiacente zonei dedicate manifestărilor, vor fi amplasate containere pentru depozitarea gunoiului generat de organizatorii și oaspeții evenimentului.

Astfel, în cele 2 zile (sâmbătă și duminică), Î.M. Regia „Autosalubritate" va pune la dispoziția agenților economici 21 de tomberoane pentru evacuarea deșeurilor, pe următoarele adrese:

  • str. Aleksandr Pușkin, intersecție cu bd. Stefan cel Mare și Sfânt - 8 unități (în perimetrul PAMN);
  • str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, intersecție cu bd. Stefan cel Mare și Sfânt - 8 unități (în perimetrul PAMN);
  • str. Columna, 102, 104, colț cu str. Constantin Tănase - 4 unități;
  • str. Ierusalim, colț cu bd. Grigore Vieru - 1 unitate.

De asemenea, în perioada de referință, salubrizarea scuarurilor din adiacentul PMAN, precum și a stațiilor de așteptare a transportului public din preajmă, va fi asigurată de Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi".

Operatorul municipal de salubritate va evacua deșeurile menajere de 3 ori pe zi. La necesitate agenții economici pot solicita intervenția serviciilor specializate, apelând Dispeceratul central municipal, la tel. (022) 22-22-67. 

 

 

04.10.2019

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md