Forumul Municipal al Tinerilor Specialiști „Inserția profesională. Drepturile și garanțiile tinerilor specialiști încadrați în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, în anul de studii 2023-2024”

http://www.chisinau.md/ro/forumul-municipal-al-tinerilor-specialisti-insertia-profesionala-drepturile-si-20292_275430.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că miercuri, 6 decembrie 2023, ora 14:00, în capitală se va desfășura Forumul Municipal al Tinerilor Specialiști, cu genericul „Inserția profesională. Drepturile și garanțiile tinerilor specialiști încadrați în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău, în anul de studii 2023-2024”.

Forul va întruni cca 300 de participanți: tineri specialiști, manageri ai instituțiilor de învățământ, inclusiv mentori responsabili de activitatea cu tinerii specialiști și persoane oficiale.

Scopul evenimentului este de a motiva și a menține tinerii cu vocație pedagogică în sistemul educațional municipal.

Evenimentul este organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, sub egida Primăriei Municipiului Chișinău, cu suportul Consiliului municipal al Federației Sindicatului Educației și Științei.

Forumul Tinerilor Specialiști este un cadru semnificativ pentru consolidarea colaborării și comunicării între tinerii profesioniști, managerii instituțiilor de învățământ și mentori.

Acesta oferă tinerilor specialiști informații relevante, dar îi încurajează și să își exprime ideile și preocupările, contribuind la o dezbatere constructivă și la identificarea soluțiilor la problemele comune.

Forumul va avea loc la Institutul Muncii, str. Zimbru 10, pe 6 decembrie 2023, ora 14:00.

04.12.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md