Desfăşurarea lucrărilor de defrişare şi curăţare a arborilor pe str. Toma Ciorbă

http://www.chisinau.md/ro/desfasurarea-lucrarilor-de-defrisare-si-curatare-a-arborilor-pe-str-20292_241080.html

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul zilei de mâine, 14 decembrie a.c., pe str. Toma Ciorbă, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Mitropolit Dosoftei, se vor desfăşura lucrări de defrişare şi curăţare a arborilor.

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul zilei de mâine, 14 decembrie a.c., pe str. Toma Ciorbă, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. Mitropolit Dosoftei, se vor desfăşura lucrări de defrişare şi curăţare a arborilor.

În special, serviciile municipale de profil vor curăţa şi defrişa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

În acelaşi timp, informăm opinia publică că în următoarele 2 săptămâni, vor fi executate lucrări de curăţare a arborilor în Pădurea-Parc „Râşcani". De menţionat că în zona respectivă nu vor avea loc defrişări, ci doar e vorba de curăţarea sanitară a copacilor.

În context, reamintim că lucrările de defrişare şi curăţare a arborilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

 

 

13.12.2016

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md