Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General a avut o întâlnire cu studenții și profesorii Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative a USM

   697

În contextul Zilelor Studentului FRIȘPA, Primarul General, Ion Ceban, a avut miercuri o întâlnire cu studenții și cadrele didactice de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) a Universității de Stat din Moldova.

În cadrul evenimentului edilul capitalei a vorbit în fața tineretului studios despre proiectele pe care le realizează municipalitatea în prezent, dar și cele de viitor ale orașului. De asemenea, Ion Ceban s-a referit la proiectele implementate de APL Chișinău pe domeniul de tineret.

Primarul General a apreciat interesul studenților față de subiectele de interes municipal și a răspuns la întrebările tinerilor referitor la dezvoltarea orașului.

Totodată, Ion Ceban a mulțumit pentru invitația de a dialoga cu studenții, pe care i-a chemat să-și continue activitatea în Republica Moldova, să crească noi generații, să se implice în viața publică, pentru că doar prin implicare pot fi schimbate spre bine lucrurile în comunitate.