Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primăria Chişinău va asigura şi în continuare respectarea legii la prestarea serviciului de transportare a călătorilor pe rutele municipale

   2112

Primăria municipiului Chişinău respinge categoric acuzaţiile aduse astăzi în cadrul unei conferinţe de presa. Este vorba de un atac asupra primăriei, tocmai ca urmare a unei atitudini corecte şi obiective în ceea ce priveşte prestarea serviciului de transportare a călătorilor prin intermediul microbuzelor în municipiul Chişinău. 
În ultima perioada au avut loc mai multe ilegalităţi în ceea ce priveşte serviciul de transportare al călătorilor prin intermediul microbuzelor: un regulament neconform legislaţiei în vigoare aprobat de CMC, un concurs desfăşurat netransparent şi fără participarea Primăriei, etc. Primăria municipiului Chişinău a contestat toate aceste ilegalităţi în instanţa de judecată şi a depus plângeri la procuratură. Conferinţa de presa de astăzi nu este decât o reacţie la măsurile legale pe care le-a întreprins Primăria. 
Primăria municipiului Chişinău nu este de acord şi nu va admite ca serviciul de transport prestat prin intermediul microbuzelor în municipiul Chişinău să încapă pe mâna unor interese personale şi de grup, aşa cum se încearcă prin intermediul ilegalităţilor sus menţionate, presiune sau fraudă. 
Atacul de astăzi asupra primarului general, asupra viceprimarului face parte din campania de denigrare si intoxicare a opiniei publice cu informaţii false, minciuni şi aberaţii în preajma alegerilor parlamentare anticipate. 
Primăria municipiului Chişinău a luat până în prezent şi va lua în continuare măsurile necesare pentru a respecta aplicarea legii şi în acest domeniu şi a pentru a asigura prestarea unui serviciu corect de transportare a călătorilor prin intermediul microbuzelor în municipiul Chişinău.
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău