Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, cu prilejul încheierii anului şcolar 2007-2008

   2410

Onorat corp didactic, stimaţi părinţi, dragi elevi, 
suntem astăzi aici pentru a exprima recunoştinţa noastră doamnelor, domnişoarelor şi domnilor profesori pentru efortul depus pe parcursul acestui an de studii şi a tuturor anilor de şcoală. 
Vă mulţumim, stimaţi profesori, pentru răbdare, înţelegere, pentru voinţă şi consecvenţă, pentru adevăr şi verticalitate. Cu ajutorul Dumneavoastră, generaţie după generaţie, noi ne-am păstrat demnitatea. Împreună cu Dumneavoastră suntem siguri că vom pregăti corect ziua de mâine. 
Mulţumim, de asemenea, părinţilor pentru grija pe care o purtaţi, pentru dragostea unica şi nemărginită pe care o aveţi întotdeauna faţă de copii. Ştim că sunteţi nevoiţi să renunţaţi la multe pentru a asigura cel puţin strictul necesar, însă eforturile Dumneavoastră nu sunt zadarnice atât timp cât cu toţii tindem spre rezultate mai bune. 
Stimaţi absolvenţi,
astăzi este ziua în care Dumnezeu, profesorii şi părinţii vă binecuvântează la drum şi vă urează mult noroc în viaţa. Tărie şi curaj, voinţă şi încredere în forţa voastră pentru a începe o nouă etapă în viaţă şi a merge mai departe. Să vă continuaţi cu succes studiile la universităţi şi academii, să deprindeţi meseriile care vă sunt dragi, pentru ca împreună să construim viitorul nostru european. 
Dragi elevi,
vă felicit din suflet cu ocazia încheierii anului de studii 2007 – 2008. Vă urez tuturor vacanţă frumoasă, cu împlinirea tuturor dorinţelor şi acumularea de energie pentru noul an de studii, iar în perioada vacanţei vă stăm la dispoziţie pentru a efectua, cu acordul părinţilor, activităţi de voluntariat în cadrul Primăriei. 
Cu respect,
Dorin Chirtoacă
Primar general al municipiului Chişinău                     30 mai 2008