Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrătorii din gospodăria comunală şi-au sărbătorit ziua lor profesională

   3256

În incinta Filarmonicii Naţionale „S. Lunchevici” din capitală a avut loc festivitatea consacrată Zilei lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală. Acţiunea a fost organizată de Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare a Consiliului municipal Chişinău. 
Cu acest prilej, în sala Filarmonicii s-au adunat reprezentanţii tuturor întreprinderilor comunale din municipiu. Cu mesaje de felicitare au venit preşedintele Consiliului municipal Chişinău, Mihai Ghimpu, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, vicedirectorul Agenţiei construcţii şi dezvoltare a teritoriului, Anatol Ţurcan şi directorul Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, Dionisie Boaghie. 
După cum avea să remarce în cuvântarea sa Mihai Ghimpu, deşi activează în condiţii dificile, lucrătorii comunali îşi îndeplinesc cu onoare obligaţiile. Din numele Consiliului municipal Chişinău, preşedintele Ghimpu a transmis tuturor angajaţilor din domeniul gospodăriei comunale felicitări cu ziua lor profesională şi multă sănătate. Domnia sa şi-a exprimat respectul pentru munca pe care o îndeplinesc, pentru activitatea şi dăruirea de sine de care dau dovadă lucrătorii din domeniu. 
Şi primarul Dorin Chirtoacă a menţionat că lucrătorii din domeniul gospodăriei de locuinţe şi deservire comunală sunt cei care ne fac oraşul mai frumos şi mai curat. Potrivit edilului capitalei, în săptămâna patimilor, în care ne aflăm acum, putem face şi unele bilanţuri ale activităţii serviciilor comunale, iar acestea arată că în ultimul timp Chişinăul a devenit un oraş mai amenajat şi mai salubru. 


Pentru activitatea în serviciul de deservire comunală, Primarul general a înmânat diplome de onoare celor mai buni angajaţii ai întreprinderilor de profil. 
Direcţia Relaţii Publice
Primăriei mun. Chişinău