Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chișinău, executate pe parcursul săptămânii 23-29 ianuarie 2023

   1094

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 23-29 ianuarie 2023, drumarii din capitală au intervenit în toate sectoarele orașului, inclusiv în suburbii, la lichidarea situațiilor de avariere pe carosabil, cu beton asfaltic rece și suprimat.

În același timp, s-a lucrat la reparația și curățarea sistemului pluvial, fiind supuse intervențiilor 228 de elemente ale canalizării pluviale.

Totodată, pe parcursul săptămânii trecute au continuat lucrările de salubrizare a străzilor, a pasajelor subterane și a stațiilor de așteptare a transportului public.

Pentru asigurarea condițiilor de securitate la trafic, au fost supuse lucrărilor de mentenanță 35 de indicatoare rutiere, iar alte 35 de obiective noi au fost montate pe diverse străzi din capitală.

Mai mult, în perioada 24-28 ianuarie 2023, au fost întreprinse acțiuni de monitorizare a stării drumurilor publice, prin împrăștierea materialului antiderapant, în procesul tehnologic fiind utilizate 1,8 mii tone de amestec nisip-sare și sare.