Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Limitarea temporară a accesului persoanelor în anumite locuri publice din capitală în zilele de 17-18 iunie 2024

   631

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 17-18 iunie 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a E.S. dl. Sergio MATTARELLA, Președintele Republicii Italiene, care va vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

În aceste condiții, luni și marți, 17-18 iunie 2024, între orele 08:00-18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.