Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Întrevederea Primarului General, Ion Ceban cu Președintele CORLEAP, Leendert Verbeek

   1215

În cadrul vizitei pe care o desfășoară în aceste zile la Congresul Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei (CORLEAP) de la Strasbourg, Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Președintele CORLEAP, Leendert Verbeek, precum și cu echipa de monitorizare și raportorii pentru Republica Moldova.

În calitate sa de vicepreședinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) și președinte al delegației Republicii Moldova la CORLEAP, Ion Ceban, a prezentat poziția oficială CALM privind situația democrației locale din Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul discuțiilor, edilul capitalei s-a referit și la relațiile de colaborare ale Administrațiilor Publice Locale cu autoritatea centrală, dar și despre implicarea CALM în procesul de reformare a APL-urilor din Republica Moldova.

„Scrisoarea CALM pe care am transmis-o descrie colaborarea autorităților locale cu autoritatea centrală și aspectele care sunt necesare de a fi luate în calcul”, a conchis Primarul General.

NOTĂ privind situația democrației locale din Republica Moldova by Primăria Chișinău on Scribd