În perioada de trecere de la versiunea veche la cea nouă, ambele site-uri vor funcționa în paralel.
Informația a fost migrată și referențiață. La moment compartimentele sunt aranjate conform versiunii vechi pentru a facilita regăsirea rapidă a informației.

Evenimente organizate de APL Chișinău, în contextul Zilei Internaționale a Educației

   157

Primăria Municipiului Chișinău informează că în contextul Zilei Internaționale a Educației, marcată anual pe 24 ianuarie, instituțiile publice de profil, de subordonare municipală, vor organiza un șir de activități consacrate tematicii anunțate.

Programe de discuții, de recreere și de dezvoltare a intereselor tinerilor, jocuri intelectuale „Ce? unde? Când?”, ateliere de creație, ore de studiere a limbilor străine, instruiri privind prestarea serviciilor publice (e-servicii), jocuri de societate, ateliere de robotică, recitaluri de poezie și întâlniri cu scriitorii, competiții sportive, schimb de bune practici, flash-mob etc., sunt doar câteva dintre acțiunile planificate în contextul Zilei Educației.

Activitățile se vor desfășura în perioada: 24 ianuarie – 15 februarie 2022, la filialele bibliotecii municipale „B. P. Hasdeu”, la școli și grădinițe, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău și la filialele acestuia, la Centrul Academic „Eminescu” etc.

În cadrul evenimentelor vor fi implicate diverse categorii de populație, de la copii de grădiniță, la elevi, adolescenți și tineri, până la seniori.

E de menționat că în cadrul Decadei Educației este prevăzută și lansarea Programului de granturi pentru organizații de tineret, susținerea organizațiilor de tineret cu suport metodologic și financiar privind implementarea programelor destinate tinerilor din Chișinău.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Citeste cu voce textul selectat WAY Linkuri WAY