Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Cuplul Eugen și Natalia Doga au împlinit astăzi 60 de ani de căsnicie!

   2082

Primăria Municipiului Chișinău informează că maestrul Eugen Doga, împreună cu soția sa, Natalia, au împlinit astăzi 60 de ani de căsnicie.

Jubiliarii au fost felicitați de Primarul General, Ion Ceban, care le-a urat sănătate și multă fericire în continuare.

Edilul a ținut să remarce că fericirea acestui cuplu este transmisă prin mesajele melodiilor compuse de marele artist.

„Casa lor emană căldură, iar toți cei care le trec pragul descoperă toată viața maestrului prin multiplele obiecte și lucrări pe care le-a colecționat pe parcursul anilor", a spus Ion Ceban.

În interviurile sale, Eugen Doga spunea că a încheiat un pact cu soția sa încă de la început, că pe primul loc în viața lor să fie întotdeauna muzica, iar dânsa a acceptat!

Primăria Municipiului Chișinău adresează cuplului Doga sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării nunții de ametist!

Ați știut să păstrați și să dați vigoare dragostei Voastre, de-a lungul celor șaizeci de ani, obținând multe victorii și realizări, trăind în bucurie, pace și înțelegere! Armonia din familie V-a servit drept resursă din care au izvorât creații muzicale superbe, ce V-au dus faima în lume. Sunteți un cuplu longeviv, exemplu demn de urmat pentru generațiile de azi.

Vă dorim sănătate, împliniri și zile senine în compania celor dragi. Suntem onorați că suntem contemporani cu Dumneavoastră, maestre!