Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 23-24 septembrie 2023

   2841

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 23-24 septembrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Activitățile enunțate sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 23 septembrie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe Calea Ieșilor, 11/4, în Parcul „Alunelul” - târgul producătorilor autohtoni ”Cămara Fest”, în colaborare cu AO ”Eurocivis”.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – târg de artizanat și articole hand made. În același sector, pe bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului - Târgul produselor agricole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – târguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrân, 42. În același sector, pe bd. Mircea cel Bătrân, intersecție cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar - Târgul producătorilor autohtoni, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2  - târg cu fructe, legume și produse apicole. Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume. Pe str. Miron Costin 13/1 (lângă Scuar) - târg de weekend a producătorilor autohtoni.

Primăria Municipiului Chișinău invită cetățenii să viziteze iarmaroacele enunțate, care vin să asigure o interacțiune directă între producătorii autohtoni și consumatori.