Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Amplasarea de noi gherete va fi interzisă

   2905

Primăria municipiului Chişinău invită opinia publică să-şi expună părerea referitor la intenţia de suspendare a activităţii de amplasare de noi gherete în capitală. 

În acest sens, Primăria a elaborat un proiect de dispoziţie a primarului general „Cu privire la suspendarea activităţii de amplasare a gheretelor în intravilanul municipiului Chişinău”. Măsura respectivă urmează a fi luată, avându-se în vedere necesitatea elaborării unui nou Regulament privind organizarea teraselor de vară şi amplasarea gheretelor comerciale pe teritoriul municipiului Chişinău şi decizia Consiliului municipal Chişinău „Cu privire la interzicerea amplasării de noi gherete, tarabe şi puncte mobile în centrul nucleu-istoric şi pe străzile principale ale municipiului Chişinău”. 

În context, în conformitate cu decizia Consiliului municipal Chişinău nr. ¼ din 22.01.2008 „Cu privire la asigurarea transparenţei şi intensificarea participării cetăţenilor în procesul decizional în cadrul autorităţilor administraţiei publice locale ale municipiului Chişinău”, solicităm locuitorii oraşului să se expună pe marginea acestui proiect de dispoziţii. Vă puteţi exprima opiniile la acest subiect, expediind mesaje la adresa electronică: drp@pmc.md sau la următorul număr de telefon: 201-709 . De asemenea, puteţi comenta acest proiect pe www.chisinau.md, la rubrica „ Adaugă comentariu ”. 

Proiect dispozitie interzicere activitati gherete 

Direcţia Relaţii Publice,

Primăria mun. Chişinău