Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Proiectele de decizii pentru ședința CMC din 4 octombrie 2018

   4205

1.       Cu privire la aprobarea contractului privind organizarea și desfășurarea  licitațiilor pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea autorității publice locale a municipiului Chișinău și operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău  nr.10/7 din 09.10.2017 „Despre aprobarea Regulamentului privind licitațiile pentru obținerea dreptului de locațiune  a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea autorității publice locale a municipiului Chișinău".

2.       Cu privire la aprobarea contractului privind organizarea și desfășurarea licitațiilor funciare cu strigare în municipiul Chișinău.

3.       Cu privire la abrogarea deciziei Consiliului municipal Chișinău nr.6/5 din 04.10.2014.

4.       Despre abrogarea deciziei nr.6/25-2 din 19.12.2016 „Cu privire la atribuirea în folosință a unor loturi de pământ pentru proiectarea și construirea unor obiective de infrastructură a medicinii de urgență de către IMSP „Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească".

5.       Cu privire la reorganizarea prin fuziune (contopire) a întreprinderilor municipale pentru servicii locative.

6.       Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 2/2 din 09.03.2017 „Cu privire la aprobarea contractului de împrumut între Banca Europeană de  Investiții, Banca  Europeană  pentru  Reconstrucții  și  Dezvoltare  și municipiul Chișinău, în scopul implementării proiectului de eficiență energetică și izolare termică a clădirilor publice și a blocurilor locative din municipiul Chișinău.   

7.       Cu privire la operarea de modificări în anexa nr. 24 la decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 15/1 din 22.12.2017. 

8.       Cu privire la aprobarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr.15/4 din 22.12.2017.

9.       Cu privire la operarea unor modificări în Caietul de sarcini pentru organizarea licitației publice privind procurarea autobuzelor pentru Î.M. „Parcul urban de autobuze", aprobat prin decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 2/10 din 16.03.2018

10.     Cu privire la organizarea și desfășurarea trecerii în evidența militară a tinerilor născuți în anul 2003. 

11.     Cu privire la încorporarea recruților din municipiul Chișinău în serviciul militar în termen, serviciul militar cu termen redus și serviciul civil (de alternativă) în octombrie 2018 - ianuarie 2019.  

12.     Cu privire la aprobarea Regulamentului privind acordarea Serviciului social de suport monetar familiilor/persoanelor defavorizate. 

13.     Despre operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr.1/9 din 17.03.2015 „Cu privire la crearea Serviciului de sprijin pentru familiile cu copii". 

14.     Despre operarea de modificări în decizia CMC nr.3/25 din 19.11.2015.

15.     Cu privire la crearea Serviciului de asistență socială comunitară

16.     Cu privire la abrogarea deciziei Primăriei municipiului Chișinău nr. 3/90 din 28.01.1999 „Cu privire la fondarea „Centrului de semiconductori „Sergiu Rădăuțan".

17.     Operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 2/3 din    27.02.2018 „Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Direcției generale asistență socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău, statul de personal și organigramei"

18.     Cu privire la stabilirea tarifelor pentru serviciile prestate de către Î.M. Parcul „Dendrariu".

19.     Cu privire la implementarea proiectelor depuse spre finanțare prin intermediul Bugetului Civil în municipiul Chișinău în anul 2018.

20.     Despre acceptarea donației din partea Primăriei orașului Viena (Austria).

21.     Cu privire la aprobarea Acordului de Înfrățire între sectorul Râșcani al municipiului Chișinău, Republica Moldova și municipiul Arad, județul Arad, România.

22.     Despre aprobarea Regulamentului cu privire la reprezentarea municipiului Chișinău în societățile comerciale, întreprinderi municipale și instituții publice.  

23.1.   Cu privire la edificarea compoziției  sculpturale  și plantarea Aleei  Donatorilor în scuarul din str. Academiei, 6-8

23.2.   Cu privire la  edificarea compoziției sculpturale „Piatra Păcii" în Scuarul Universității de Stat din Moldova din str. A. Mateevici, 60 

24.      Cu privire la formarea Scuarului  Belorus "FRANCISK SKORINA" pe str.   Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, colț cu str. Alexei Mateevici. 

25.      Cu privire la reconstruirea izvorului situat în Parcul Valea Morilor. 

26.      Cu privire la stabilirea îndemnizațiilor pentru conducătorii instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău

27.   Cu privire la transmiterea autobuzului școlar de modelul OPEL Movano C SD 462, preconizat pentru transportarea la studii a elevilor din localitățile adiacente, înmatriculați în Instituția Publică Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, comuna Ciorescu, din proprietatea statului (administrarea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării) în proprietatea publică a unităților administrativ-teritoriale (administrarea Direcției generale educație, tineret și sport) 

28.   Cu privire la transferul instituției de învățământ preșcolar nr. 5 (str. B.Voievod, 4)

29.   Cu privire la demolarea construcțiilor auxiliare 

30.   Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr.11/55 din 23.12.2014 „Cu privire la aprobarea Regulamentului gestionării clădirilor, construcțiilor și încăperilor cu altă destinație decât cea locativă-proprietate municipală"

32.  Cu privire la excluderea din evidența contabilă a Direcției generale locativ-comunală și amenajare a costului de bilanț a apartamentelor privatizate 

33.  Cu privire la implementarea proiectului  Indicatoare cu obiective turistice 

34.  Despre aprobarea Regulamentului cu privire la inventarierea clădirilor, construcțiilor și încăperilor izolate, proprietate publică a municipiului Chișinău

35.  Cu privire la aprobarea actelor de inventariere a bunurilor imobile aflate în proprietatea Consiliului municipal Chișinău și a societăților pe acțiuni în care Consiliul municipal Chișinău deține cote-părți (2015) 

36.   Cu privire la aprobarea actelor de inventariere a bunurilor imobile aflate în proprietatea Consiliului municipal Chișinău și a societăților pe acțiuni în care Consiliul municipal Chișinău deține cote-părți, la situația datei de 01.01.2016 

37.   Cu privire la prelungirea relațiilor contractuale de comodat a unor încăperi Direcției generale asistență socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău 

38.   Cu privire la recepționarea și transmiterea unor obiective (36 obiective)  

39.   Cu privire la redistribuirea mijloacelor financiare aprobate în bugetul municipal Chișinău pe anul 2018 

40.   Cu privire la inițierea rezilierii relațiilor contractuale de arendă funciară cu SRL „TAFEX-LUX" 

41.   Cu privire la sesizarea Curții Constituționale.

44.   Cu privire la prelungirea relațiilor contractuale de locațiune  

45.   Cu privire la darea în locațiune a încăperilor 

46.   Despre operarea de modificări 

47.  Cu privire la transmiterea autoturismului  

48.   Cu privire la cesiunea locațiunii unor încăperi din str. Grenoble, 106/4 lit. A (subsol, parter, etajul 2), Societății comerciale „HANDITEHNICA" S.R.L. 

51.   Despre delimitarea unui teren

55.   Cu privire la atribuirea terenului aferent din str. Alba Iulia,16 în folosință Bisericii cu hramul "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" 

56. 1   Cu privire la prelungirea termenului de arendare a lotului de pământ (cu numărul cadastral 0100520062) din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt Companiei pe acțiuni ,,SCANA" S.A. întru executarea hotărârii de judecată irevocabilă 

57.     Cu privire la stabilirea relațiilor funciare de arendă 

58.     Cu privire la privatizarea terenului 

59.     Despre operarea unor modificări 

60.     Cu privire la aprobarea Planului urbanistic 

61.     Cu privire la folosirea cu drept de superficie a unui lot de pământ suplimentar  la terenul din str. Ghidighici, 1, S.R.L. „TRADE TOWN"  

62.     Cu privire la folosirea cu drept de superficie a unor loturi de pământ din str. Ginta Latină, 12 de către S.R.L. „Eldorado Terra", S.R.L. „Eldorado Kids" și S.R.L. „Aledum-Farm" 

63.     Cu privire la amplasarea unei parcări auto multietajate pe lotul de pământ din str. Calea Orheiului 

64.     Cu privire la acceptarea transmiterii din proprietatea statului în proprietatea municipiului Chișinău a unor blocuri locative, aflate în gestiunea Î.S. „Calea Ferată din Moldova". 

65.     Cu privire la repartizarea profitului net obținut în anul 2017 de către Întreprinderea municipală Regia „Autosalubritate"

66.     Cu privire la implementarea proiectului „Chișinăul de seară - orașul luminilor" 

67.     Cu privire la delegarea reprezentantului Consiliului Municipal Chișinău în componența Comisiei de evaluare și validare din cadrul instituțiilor medico-sanitare publice.  

68.     Cu privire la darea în folosință, prin contract de comodat, unele încăperi din bd. Traian, 23/1 lit. A (etajul 1) și V. Belinski, 65 lit. A (01) A.O. "Organizația veteranilor din Republica Moldova" 

69.     Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 9/40 din 30.07.2010 „Cu privire la darea în locațiune a unor încăperi din str. Petru Zadnipru, 5/1 lit. A (soclu) Asociației obștești pentru tineret „APOLLO" 

70.     Cu privire la transmiterea unor fonduri fixe din gestiunea ÎM„Asociația de gospodărire a spațiilor verzi" către Consiliul local al orașului Vadul lui Vodă 

71.     Cu privire la crearea Grupului de lucru și instituirea Consiliului consultativ al societății civile pentru elaborarea Strategiei privind protecția persoanelor cu dizabilități din municipiul Chișinău 

72.     Cu privire la stabilirea suplimentului de 30% la salariul tarifar angajaților din cadrul Centrului de zi și activității „START" pentru persoane cu dizabilități de intelect.

73.     Despre aprobarea Regulamentului privind susținerea financiară a familiilor cu 3 (trei) și mai mulți copii în instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău în anul 2018  

74.     Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare a tichetelor de masă unor categorii de angajați din domeniul protecției sociale și culturii. 

75.     Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție , a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare a copiilor primului an de viață din familii cu risc medico-social și cu indicații medicale cu produse lactate/formule de început și formule de continuare ale preparatelor pentru sugari și copii mici,  procurate din sursele financiare ale bugetului local. 

76.    Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare a persoanelor cu deficiențe de văz din municipiul Chișinău cu dispozitive medicale, non-medicale specializate și servicii de protezare oculară

77.    Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție a Regulamentului cu privire la modalitatea de asigurare cu seturi de accesorii pentru determinarea glicemiei la persoanele cu diabet zaharat din municipiul Chișinău procurate din sursele financiare ale bugetului local.  

78.    Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție a Regulamentului cu privire la acordarea asistenței medicale stomatologice persoanelor din grupurile social-defavorizate din mun. Chișinău.