• vezi mai mult
  Construcţia blocurilor de locuințe din programul „Prima Casă”   
  Lucrări de construcţii îndeplinite la „Prima Casă”   
  Construcţia blocurilor locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă"   
  Construcţia complexelor locative din programul municipal ipotecar Prima Casă   
 • Prima   /  Prima Casă  /  Etapa lucrărilor de construcţie desfăşurate la complexele locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă”

  Etapa lucrărilor de construcţie desfăşurate la complexele locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă”

   10.09.2013    2711 Accesări     1  

  Primăria municipiului Chişinău informează că în prezent lucrările de construcţie pe şantierele blocurilor incluse în program evoluează în regim satisfăcător.

  Blocul 1 din complexul locativ din str. Ghioceilor, 2 cuprinde 5 nivele construite şi înălţarea coloanelor pentru nivelul 6. Pentru blocul 2 au fost montate ferestrele termopan, realizaţi pereţii de zidărie la toate nivelurile şi ridicaţi pereţii interiori despărţitori. Blocul 3 din cadrul aceluiaşi complex locativ este înălţat până la nivelului 4, sunt ridicate coloanele pentru nivelul 5 şi realizaţi pereţii de zidăriei la nivelul 2.

  Pentru complexul locativ din stradela Studenţilor, 17 sunt efectuate lucrările: ridicarea coloanelor pentru nivelul 13, lucrările de zidărie exterioare (blocul 1A) şi înălţarea coloanelor, a diafragmelor şi a planşeului pentru nivelul doi (blocul 1B).

  Anexă

   
  Comentarii (1) Adaugă comentariu

  Natalia / 10.09.2013 13:50
  Tot la aceiasi etapa se aflau si luna trecuta lucrarile la blocul 1B din str-la Stundentilor,17 asa ca despre ce fel de evoluare in regim satisfacator poate fi vorba, iar cit priveste blocul 1A, atunci acesta nici nu este inclus in programul "Prima casa", asa ca nu mai ungeti ochii participantilor

  Răspunde
   

  Nume, Prenume *: E-mail:
  Comentariu * caractere rămase