• vezi mai mult
  Construcţia blocurilor de locuințe din programul „Prima Casă”   
  Construcţia blocurilor locative incluse în programul municipal ipotecar „Prima Casă"   
  Construcţia complexelor locative din programul municipal ipotecar Prima Casă   
  Construcţia complexelor locative din programul „Prima Casă”   
 • Prima   /  Prima Casă  /  Lucrări de construcţii îndeplinite la „Prima Casă”

  Lucrări de construcţii îndeplinite la „Prima Casă”

   25.09.2015    2760 Accesări     13  

   Primăria municipiului Chişinău vă aduce la cunoştinţă că lucrările de finisare a apartamentelor și a scărilor din blocurile din strada Ghioceilor, 2, sectorul Buiucani au fost practic finalizate. Blocurile 2 şi 3 sînt deja conectate la rețelele de apeduct, canalizare, gaz şi electrice. De asemenea sînt executate următoarele lucrări:

  - Montarea cofrajului pentru a turna planșeul etajului 9 (nivelul 10). S-a început zidirea pereților exteriori şi interiori (blocul 4)

  - Termoizolarea faţadei şi garnisirea cu tencuială decorativă a acesteia (blocul 1, 1a)

  - Finisarea lucrărilor pe coridoare este efectuată peste jumatate din volum (blocul 2)

  - Instalarea balustradelor la balcoane (blocul 2 şi 3)

  În blocurile 1, 1a şi 2 disponibile spre investiţie sînt următoarele tipuri de apartamente construite de către firma „Avri„ SRL:

  • 6 apartamente cu 1 odaie (43 m2)
  • 19 apartamente cu 2 odăi (70 m2)
  • 10 apartamente cu 3 odăi (92 m2)

  În blocul 4 sînt disponibile spre investiţie 40% din locuinţe construite de către firma „Comalion&Co" SRL, iar în blocul 3 au mai rămas libere 3 apartamante cu 3 odăi şi 1 apartament cu 2 odăi.

  Complexul  locativ  „Academia"  din  stradela  Studenţilor,  17, sectorul Rîşani,  este  înalţat  integral (bloc 1A şi 1B). S-au construit cele 16 niveluri din structura de rezistenţă a imobilului şi a fost aplicată zidăria.  Au fost excecutate lucrările de instalare a rețelelor inginereşti interioare şi cablajele electrice şi au fost instalate ferestrele. Termoizolarea blocului este finisată şi este  aplicată tencuiala decorativă pe fațadă. În interior sunt în desfăşurare lucrările cu amestec uscat.

  Apartamentele în acest complex locativ disponibile spre investiţie construite de către firma „Sevacons" SRL sînt:

  cu 1 odaie:

  • 2 apartamente - 43,3 m2
  • 6 apartamente - 48,6 m2
  • 4 apartament - 51,0 m2 

  cu 2 odăi:

  • 1 apartament - 67,5 m2
  • 3 apartamente - 73,5 m2 
  • 7 apartamente - 73,8 m2
  • 2 apartamente - 75,9 m2

  Desfăşurarea lucrărilor de construcţie pe şantiere sunt prezentate în imaginile anexate, cât şi în albumele de pe pagina de Facebook a programului - PrimaCasa.Chisinau.

       

   

   
  Comentarii (9) Adaugă comentariu

  Doina grigori / 13.11.2015 16:57
  Buna ziua imi spune si mie cineva daca mai sunt disponibile apartamente si un nr de contact va rog .ms.

  Răspunde
   

  Denis / 29.10.2015 14:20
  Draga redactie rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari? Varianta alba nu presupune: 1. Sistem de încălzire si apă caldă; 2. Sistem autonom de încălzire şi aprovizionare cu apă caldă cu centrală termică individuală; 3. Calorifere; 4. Ţevi pentru încălzire; 5. Sistemul de aprovizionare cu gaz: 6. Contor de gaz 7. Montarea ţevilor de gaz şi nodurilor pentru conectarea aragazului ...... În continuare daca da, atunci care a fost motivul predarii cheielor de la apartamente pentru initierea reparatiei. Va multumesc anticipat. Al vostru ...

  Răspunde
   

  Beneficiar / 28.10.2015 13:22
  Primarie , vin frigurile , cind ne conectati Gazul si apa , aveti putina responsabilitate . Conform contractului DCC ( organul subordonat voua) este obligata sa ne transmita apartamentul in proprietate , respectativa obligatiile contractuale si faceti ceva , toate obiectiile va vor fi adresate in primul rind voa . Dati va rog gazul ca sa putem sa ne incalzim apartamentele si influentati o data compania de constructii ca sa se miste mai repede.

  Răspunde
   

  Beneficiar / 13.10.2015 11:29
  Rusine Pimarie , mintiti murdar si urit , pentru gaz nu sunt instalate nici tevile din afara cladirii , energia electrica este provizorie, care era pe tot parcursul epopeei minciunoase -Prima Casa , apa nu este conectata inca , va aratati fata ,,alesii poporului" . Nici nu sunteti capabili sa influentati cumatrii de la compania de constructii. Am asteptat cu speranta sa ne mutam pina la friguri in apartamentele achitate aproape integral . Rusine . Primarie.

  Răspunde
   

  Lena / 12.10.2015 11:26
  Buna ziua sunt casatorita dorim sa procuram un apartment in credit dar 100℅ sotul lucreaza official are salariul de 7000lei dar eu stau in concediul de maternitate si primesc 2300lei lunar pe copii,poate mi se acorde asa credit?multumesc

  Răspunsuri (1) [+] [-]

  Prima Casa / 13.10.2015
  Bună ziua! În luna februarie a.c. BC "Moldova Agroindbank" S.A. a sistat creditarea prin programul ipotecar "Prima Casă". Puteţi procura un apartament din ofertele programului fără a apela la un credit. Numai bine!

  Răspunde
   

  ANDREI / 06.10.2015 12:14
  Buna ziua,as vrea sa aflu cit este rata dobinzii anuala, cit ii prima rata de achitare,si daca pot benificia de oferta prima casa,eu lucrez la MAI, sotia ii lucrator medical,avem 4 copii si care sunt conditile de imprumut. si daca mai este valabila oferta.mersi anticipat.

  Răspunsuri (1) [+] [-]

  Prima Casa / 06.10.2015
  Bună ziua! În luna februarie a.c. BC "Moldova Agroindbank" S.A. a sistat creditarea prin programul ipotecar "Prima Casă". Puteţi procura un apartament din ofertele programului fără a apela la un credit. Numai bine!

  Răspunde
   

  Investitor / 28.09.2015 18:15
  Comalion chiar daca face un lucru mai rapid il face tare aiurea. Am vazut peretii facuti de Comalion si am cazut jos, o calitate foarte proasta a lucrului si a tuturor materialelor utilizate, dar nici pe Avri nuvreau sa o laud ca la fel nu face ideal.

  Răspunde
   

  Vitalie / 25.09.2015 23:16
  Informatia nu chiar veridica, as zice e prea optimista: gazul doar urmeaza a fi conectat la blocurile 2 si 3. In blocul 3 nu sunt instalate balustradele si mai e munca acolo. Blocul 2 mai necesita cel putin 9-12 luni de munca, tinind cont de tempoul pe care-l are Avri SRL. Primaria, in loc sa descrie scenarii frumoase, mai bine ar pune presiune pe companiile de constructii sa-si respecte graficele de lucru (mai putin Comalion si in special Avri)!!!

  Răspunsuri (1) [+] [-]

  Ion / 29.09.2015
  De fapt, având în vedere că AVRI a început construcția blocului 2 cu mai bine de patru ani în urmă, pare un pic optimist și termenul de 9-12 luni.

  Răspunde
   

  Andreev Alina / 25.09.2015 19:26
  buna as vrea sa aflu daca putem benificia de oferta prima casa, daca sotu lukreaza peste hotare venitul lunar este diferit ....eu sunt in concediu de maternitate fetita are 2 anishori ... si nu dispunem de prima rata...multumim

  Răspunsuri (1) [+] [-]

  Prima Casa / 02.10.2015
  Buna ziua! din pacate nu intruniti conditiile de participare ale programului.

  Răspunde
   

  Nume, Prenume *: E-mail:
  Comentariu * caractere rămase