Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Finalizarea lucrărilor de turnare a acoperișului la mansarda blocului de locuit din str. Independenţei 10/2

   2407

Primăria municipiului Chişinău informează despre finalizarea lucrărilor de turnare a acoperișului mansardei din sectorul Botanica, distrusă în urma incendiului produs la 1 mai a.c.

Astfel, până în prezent antreprenorul responsabil de reconstrucția mansardei a respectat graficul de lucrări aprobat anterior. Lucrările de montare a acoperișului urmează a fi încheiate până la sfârșitul lunii noiembrie curent, după care vor fi executate celelalte etape ale construcţiei.

De asemenea, după rectificarea bugetului municipal pentru anul 2014, vor fi alocate surse financiare pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie în apartamente, iar prejudiciile aduse bunurilor din locuinţe vor fi evaluate şi suportate integral de către municipalitate. În paralel, antreprenorul va restabili etajele inferioare, în special locurile de uz comun, care au fost inundate ca urmare a intervenţiei pompierilor.

Menţionăm că incendiul care a distrus 28 de apartamente de la mansarda blocului de locuit din sectorul Botanica, s-a produs din cauza unui scurt circuit.


 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău