Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Circulaţia troleibuzului de model nou

   3527
Primăria municipiului Chişinău informează că troleibuzul de model nou, de generaţia a IV-a, produs în Belarus şi care a fost scos la linie în luna septembrie, circulă în mod normal, fără devieri de la orarul stabilit. Troleibuzul dat circulă pe ruta nr. 10. Careva defecţiuni tehnice până în acest moment nu s-au înregistrat. Zilnic unitatea de transport este emisă la traseu şi corespunde normelor tehnice.  

La data de 22 octombrie a.c., între orele 11.00 - 15.00, troleibuzul respectiv a fost retras de pe linie, pentru efectuarea deservirii tehnice planificate. După finisarea lucrărilor de întreţinere, unitatea de transport a fost repusă la traseu. 

În acelaşi timp, informăm că la 22 octombrie a.c., în staţia de transport public „Str. Armenească", persoane necunoscute au deteriorat panoul informativ rotativ. Cu o zi mai devreme, a fost deteriorat panoul informativ rotativ din staţia de transport public „Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu". 

În total, în staţiile de transport public au fost instalate 20 de panouri informative rotative. Din momentul instalării, în luna ianuarie a anului curent, au fost înregistrate 38 de cazuri de vandalizare a acestor panouri.  


Direcţia Relaţii Publice, 
Primăria mun. Chişinău