Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vandalizarea unui banner informativ cu afişaj privind orarele de circulaţie a transportului public

   2675

Primăria municipiului Chişinău informează despre un caz nou de vandalizare a panourilor cu orarele de circulaţie a troleibuzelor care a fost înregistrat duminică, 14 septembrie, 2014, la staţia de aşteptare a transportului public „Staţia Universitatea de Medicină".

Este vorba despre un banner de tip nou, de formă cilindrică. 20 de obiective informative de acest tip au fost amplasate în centrul oraşului acum 5 luni, iar majoritatea lor au fost cel puţin o dată reparate. Costul unui panou informativ de tip cilindru cu orarele de circulaţie a troleibuzelor costă 800 lei.

Municipalitatea îndeamnă locuitorii şi oaspeţii Capitalei să utilizeze cu acurateţe bunurile publice, pentru a ne putea servi cât mai mult timp. Deoarece reparaţia obiectivelor stradale se face din bani publici - surse acumulate din impozitele achitate de cetăţeni.

Până la această dată, în staţiile de aşteptare a transportului public au fost instalate 80% afişaje cu orarele de circulaţie a transportului public, iar restul urmează a fi amplasate până la finele săptămânii curente.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău