Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea temporară a modificărilor în reţeaua rutelor de microbuz suburbane

   4496

Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea temporară, până la 15 septembrie 2014, a dispoziţiilor primarului general, cu privire la intrarea în vigoare a modificării itinerarelor a 27 rute de microbuz suburbane. Astfel, urmează a fi operate unele modificări ale itinerarelor rutelor municipale de microbuz, pentru optimizarea prestării serviciului de transportare a călătorilor.

Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie va examina toate solicitările şi propunerile parvenite din partea primăriilor din suburbii, întreprinderilor, asociaţiilor obşteşti, institutţiilor medicale şi de învăţământ etc., pentru optimizarea modificării itinerarelor rutelor de microbuz. Ulterior, până la 15 septembrie a.c. va fi propusă spre aprobare o nouă schemă a reţelei de rute care deservesc localităţile suburbane din componenţa municipiului Chişinău.

În acest context, cetăţenii care au propuneri privind modul de optimizare a rutelor de microbuz se pot adresa la Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie: tel 0-22-20-46-61, 0-22-20-46-62, 0-22-20-46-80 sau pe e-mail: dirtrans@mail.md, drp@pmc.md. Vor fi examinate toate solicitările care vor parveni din partea comunităţii cu excepţia accesului microbuzelor în perimetrul zonei centrale cât şi pe principalele artere ale capitalei, care contravin Strategiei de dezvoltare a transportului public în municipiul Chişinău pentru anii 2014 - 2025.

Dispoziţia nr. 926 din 25.08.2014

 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău