Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lista actelor ce necesită a fi prezentate de către agenţii economici din capitală ce prestează servicii de transport auto de călători în regim taxi

   2474

Primăria municipiului Chişinău informează despre aprobarea listei actelor ce necesită a fi prezentate de către agenţii economici ce prestează servicii de transport auto de călători în regim de taxi în raza municipiului Chişinău. O dispoziţie în acest sens a fost adoptată de către municipalitate în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 88 din 06.02.2014 "Cu privire la punerea în aplicare a plăcilor cu număr de înmatriculare pentru vehiculele destinate transportului public de călători".  

Asfel, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie va elabora registrul unic al agenţilor economici şi al parcului de vehicule antrenate la prestarea serviicilor de transport auto de călători în regim de taxi pe teritoriul municipiului Chişinău.

Anexă: Lista actelor ce urmează a fi prezentate de către agenţii economici ce prestează servicii de transport auto de călători în regim taxi.  
Dispoziţie nr. 910-d  din 21 august 2014

 

 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău