Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. Tudor Vladimirescu

   3013

Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe str. Tudor Vladimirescu, 1 „A", în perioada 27 iulie 2014 (ora 08.00) - 28 iulie 2014 (ora 11.00), în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a trecerii de nivel de pe adresa menţionată. În legătură cu executarea lucrărilor, în perioada indicată circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta municipală de troleibuz nr. 7 îşi va sista activitatea pe parcursul zilei de 27 iulie 2014;

Ruta municipală de microbuz nr. 107  va circula pe următorul itinerar:

Tur - de pe str. Tudor Vladimirescu pe str. Dumitru Râşcanu, str. Braniştei, str. Alecu Russo, str. M. Sadoveanu, str. Vadul lui Vodă, str. Uzinelor şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de pe str. Uzinelor pe str. Vadul lui Vodă, str. Mihail Sadoveanu, str. Ginta Latină, str. Alecu Russo, str. Nicolae Dimo, str. Acad. Andrei Saharov, str. Dumitru Râşcanu, str. Tudor Vladimirescu, bd. Renaşterii Naţionale şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta municipală de microbuz nr. 117 se va diviza în două:

1)    „Şos. Hânceşti - str. Ismail (Sensul giratoriu de lângă „Tutun-CTC" SA)";

2)    „s. Coloniţa - str. Andrei Doga".

Ruta municipală de microbuz nr. 184 va circula pe următorul itinerar:

Tur: - de pe str. Kiev pe bd. Renaşterii Naţionale, Calea Orheiului, Calea Moşilor, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur: - de pe str. Ismail pe Calea Moşilor, Calea Orheiului, bd. Renaşterii Naţionale, str. Kiev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta municipală de microbuz nr. 186 va circula pe următorul itinerar:

Tur: - de pe str. Kiev pe bd. Renaşterii Naţionale, Calea Orheiului, Calea Moşilor, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur: de pe Calea Moşilor pe Calea Orheiului, bd. Renaşterii Naţionale, str. Kiev şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor. 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău