• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  În preajma sărbătorilor de primăvară în capitală este organizată comercializarea suvenirelor, mărţişoarelor şi florilor de grădină

  În preajma sărbătorilor de primăvară în capitală este organizată comercializarea suvenirelor, mărţişoarelor şi florilor de grădină

   17.02.2014 16:39    2051 Accesări    

  Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 17 februarie - 10 martie 2014, este autorizată comercializarea suvenirelor, a mărţişoarelor şi florilor de grădină în sectoarele capitalei. Astfel, municipalitatea oferă posibilitatea cetăţenilor să procure mărfuri şi obiecte tradiţionale în preajma sărbătorilor de primăvară: Dragobete, Mărţişor, 8 Martie.

  Preturile de sector vor stabili locaţiile pentru comercializarea suvenirelor, mărţişoarelor şi florilor de grădină şi vor autoriza comerţul acestora pentru agenţi economici şi persoane fizice.

  De asemenea, Inspectoratul de Poliţie va asigura ordinea publică în locurile stabilite de preturile de sector şi va contribui la combaterea comerţului neautorizat cu mărfurile enunţate.

   Direcţia Relaţii Publice,
  Primăria mun. Chişinău