Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea lucrărilor de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală, în perioada 25.07.2022 - 31.07.2022

   851

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul săptămânii trecute, în capitală au fost executate lucrări de reparație și întreținere a infrastructurii rutiere. În perioada menționată a fost asfaltată o suprafață totală de circa 8 mii m² de carosabil.

Drumarii au intervenit în sectoarele capitalei, prin lucrări de frezare și asfaltare, pe următoarele adrese: șos. Hâncești - 210 m²; bd. Dacia și bd. Cuza Vodă, în total 4160 m²; bd. Renașterii Naționale - 85 m²; Calea Ieșilor - 3828 m².

În perioada de referință, serviciile municipale au efectuat lucrări de curățate a rețelei de canalizare pluvială din Calea Ieșilor, bd. Renașterii Naționale, bd. Iu. Gagarin și str. Ginta Latină.

Tot pe parcursul săptămânii trecute, a fost aplicat marcaj rutier în volum de 2400 m² de carosabil pe următoarele artere de circulație: str. București, str. V. Lupu, str. M. Drăgan, str. C. Stere, str. Otovasca, str. I. Alexandrescu, str. V. Belinski, str. V. Lupu, str. V. Belinski, str. I. Pelivan, str. I. Creangă, str. M. Kogălniceanu.

De asemenea, pe mai multe străzi principale din capitală au fost executate lucrări de spălare mecanizată a părții carosabile: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, bd. Moscova, bd. Renașterii, bd. Traian etc.